E2-07, Harjoitusottelut

Diskos - JYP A

LähiTapiola 1

JYP07:n A-peliryhmä kaatoi Diskoksen huippupelillä

JYP 07:n A-peliryhmä kohtasi Diskoksen iltapelissä keskiviikkona 7.2.2018. Peli oli monelle pojalle ensimmäinen viikkopeli, joten oli iso kysymysmerkki, millaisella latauksella ottelussa päästään liikkeelle.

Ennen peliä kopissa painotettiin liikettä heti ottelun alusta asti. Sovittiin, että otetaan ottelu haltuun välittömästi pelin alussa kovalla liikkeellä ja karvauspelillä. Valmennuksen teesit tuntuivat uponneen joukkueeseen aika hyvin. Tuskin on liioiteltua sanoa, että ryhmä pelasi kauden parasta lätkäänsä.

Eka erä lähti liikkeelle Jypin hallitessa peliä. Karvauspeli toimi ja liike riitti. Eka erä päättyi lukemiin 0-2. Ottelun kulku oli aika tasainen. Toisen ja kolmannen erän kuluessa Diskos paranti koko ajan peliään, mutta Jyppi vastasi huutoon pistämällä peliin ehkä vielä hivenen vastustajaa enemmän. Jyp iski niin tokassa, kuin kolmannessa erässä 3 maalia. Tave pelasi maalissa joukkueen avustuksella huippupelin jättäen Disen nollille. Ottelu päättyi Jypille lukemin 0-8.

Joukkue pelasi kauttaaltaan hyvin. Alisuorittajia ei näkynyt mailla halmeilla. Erityistä ratkaisuvoimaa esittivät Kaapo tehoin 3+2 ja Veeti 3+1. Disellä oli paikkansa, mutta Tave otti tarvittavat kopit suurella itseluottamuksella ilman turhia tärinöitä.

Alla olevassa videossa Veeti kertaa pelin tapahtumia ottelun jälkeen.