29
LOK
15.40
E2-07, E2 AA, lohko 2a, alkusarja

JYP Valkoinen - KeuPa HT  

Harjoitushalli 2

JYP07 Valkoinen kolmen ottelun voittoputkessa

Viereisessä kuvassa osa Jyp Valkoisen pojista Keupa-matsin jälkeen naatiskelemassa pukkarissa komeasta 14-1-voitosta. Voitto oli aluesarjassa jo kolmas peräkkäinen, joten täysien pisteiden putki jatkuu.

1. erä oli hivenen hermostunutta asetelmien hakemista. Pelin painopiste oli kyllä KeuPa-päädyssä, mutta Jypin tehokkaana tunnettu hyökkäys ei pystynyt viimeistelemään. KeuPan maalivahti pelasi kauttaaltaan koko ottelun erinomaisesti, ja 1-0-lukemat ekan erän jälkeen olivat isosti myös hänen ansiotaan.

Tokassa erässä maalihanat aukesivat jo 9 sekunnin pelin jälkeen ja erässä tehtiin tämän lisäksi vielä 4 maalia Jypin toimesta. Myös KeuPa kävi iskemässä ottelun ainokaisensa 25. peliminuutilla.

Toisen erän aikana saavutettu johtoasetelma rentoutti selvästi Jypin pelaajia ja ketsuppipullo purskahti kunnolla auki kolmannessa erässä, jossa jäbät takoivat yhteensä 8 maalia.

Kokonaisuudessaan hyvä matsi, mutta parannettavaakin toki jäi. Seuraava viikko pitää sisällään härkäviikonlopun, jolloin joukkueella on edessään ottelu sekä lauantaina, että sunnuntaina. Lauantaina pelataan Pelikaaneja ja sunnuntaina Diskos Punaista vastaan. Eteenkin Diskosta vastaan pelattavasta ottelusta odotetaan kunnollista tasomittaria, mutta myös Pelsuja vastaan pitää pystyä pitämään kiinni liikkeestä, jotta voitto ansaitaan.

Katso vielä alla olevalta videolta Miskan fiilikset ennen ottelua. Aika hyvin ennustettu, Miska!

Joukkueen ajankohtaiset ottelut

Ei otteluita
Ottelulista