Kiekkokoululaisten harjoitussettien jako toimistolla ke 18.10 klo 10 - 17 välisenä aikana
Julkaistu: 16.10.2017 00.00

Kiekkokoululaisten harjoitussettien jako toimistolla ke 18.10 klo 10 - 17 välisenä aikana

Heippa kaikki ja hyvää syyslomaa!

Viime viikolla pidetiin Kiekkokoulun ryhmien aloituspalaveri. Kaikki eivät päässeet paikalle, joten tässä liitteenä tuo kaivattu infomateriaali.

Kiekkokoulu 11.10.2017. Aloituspalaveri.pdf

Tarjoan nyt mahdollisuutta teille, ketkä ette päässeet viime viikolla hakemaan tuota settiä: harjoituspaita&pelisukat&juomapullo&juniorikortti, niin tulemaan noutamaan omansa täältä JYP Junioreiden toimistolta. Mahdollisuus noutaa nuo on ylihuomenna eli keskiviikkona 18.10. klo 10-17 välisenä aikana. Toimisto sijaitsee osoitteessa Vaasankatu 12, 40100 JKL. Koskee myös niitä, keillä oli koot väärin tai jäi odottelemaan valkoista paitaa. Nyt on valkoiset paidat saapuneet tänne!

Ole yhteydessä puhelimitse tai viestilä sähköpostitse minuun, jos tuo keskiviikko ei sovi harjoitussetin noutoon, niin pyritään keksimään ratkaisu!

En valitettavasti pääse noihin ensimmäisiin harjoituksiin jakamaan harjoitussettiä, mutta kenties sitten sitä seuraaviin harjoituksiin, jos nyt ei onnistu täältä toimistolta hakea tällä viikolta.

Täällä on vähän ollut kiirusta, mutta kokeilen saada teidät kaikki tämän viikon aikana tuonne kotisivujen Jopox järjestelmään kuitenkin! ????

Tulkaa kaikki ketkä pääsette, niin noutamaan harjoitussetti täältä toimistolta tosiaan nyt keskiviikkona!

Terkuin:

Heidi Joutsen
JYP Juniorit, Myyntisihteeri
p. 0503290996
toimisto@jypjuniorit.fi

Seuran uusimmat