E2-07, E2 AA, jatkosarja

JYP A - LKP/Urho

LähiTapiola 1

JYP07:n A-ryhmä päihitti LKP/Urhon selvin lukemin

Jypin 07-joukkueen A-peliryhmä kohtasi sunnuntaina 21.1.2018 LKP/Urhon. Ennen ottelua kopissa vallitsi terveen itseluottavainen fiilis. Otso tiivistää joukkueen tunemuksia alla olevassa haastattelussa ennen ottelua.

Ottelu alkoi Jypin hallinnalla, ja ajassa 3.26 numero 44 Toivo pääsi läpiajoon ja iski taululle lukemat 1-0. Tämän jälkeen alkoikin Kaapo-show. Pari kaappia samassa vaihdossa ja ensimmäinen erä päättyi 3-0. Heti toisen erän alussa Kaapo tykitti kypärätempun täyteen. Toinen erä oli melkoista päästä päähän rymistelyä. Valmentaja, Aki, ei voinut olla tyytyväinen joukkueen kurittomaan puolustuspelaamiseen. Toka erä päättyi tasan 3-3 ja kolmanteen erään lähdettiin lukemista 6-3.

Kolmas erä oli samanlaista hurlumheikiekkoa, kuin toinenkin. Maalivahtina pelannut Taavi piti ajoittain Jyppiä pystyssä, vaikka joutuikin kolmannessa erässä antautumaan kaksi kertaa. Jyp sai kuitenkin iskettyä kolmannessa erässä neljä kaappia. Osa maaleista oli sangen näyttäviäkin. Epäilemättä joukkue sai kuitenkin pukukopissa kuulla muutaman sanan puolustuspelaamisen prinsiipeistä.

Ottelun onnistujina Kaapo tehoilla 4+4, Toivo 2+4 ja Kasper 3+2. Tave pelasi maalissa vahvan pelin ottaen 20 koppia. Joukkueen tuki oli ajoittain olematonta.

Puolustuspelin pitää parantua, mikäli jatkossakin aiotaan voittoja napsia.