G1/10 Joukkueelle pronssia Long Slide turnauksesta!
Julkaistu: 17.01.2018 00.00

G1/10 Joukkueelle pronssia Long Slide turnauksesta!

G10 LONG SLIDE TURNAUS 2018

Suosittu junnukiekkoturnaus Long Slide pelattiin viikonloppuna neljän lohkon voimin. Joukkueita oli aina Suomen Lapista Joensuun Jokipoikiin saakka. Peliryhmiä oli kaiken kaikkiaan 20. JYP oli mukana viiden joukkueen voimin. Tänä vuonna turnausvoiton vei nimiinsä Oulun Kiekko-Laser2. Hopeiset mitalit ripustettiin Lapin joukkueen Tornion TIHC2:sen kaulaan. Pronssille tiensä raivasi JYP A.

JYPin G10/11 joukkue oli jaettu viiteen tasavahvaan joukkueeseen. Jokainen joukkue pystyi haastamaan kivikovat Kiekko-Laserin joukkueet. JYPin neljä muuta joukkuetta sijoittuivat 8., 9., 11. ja 14. Tämä on kautta aikojen parhaimpia kokonaisuuksia sijoittumisten suhteen Long Slide turnauksessa.

Turnaus oli ensimmäinen G10/11 joukkueelle. Se näkyi aluksi jännityksenä pelaamisessa, joka on hyvin luonnollista 6-7 vuotiaille. Pelaamisen hauskuus lisääntyi turnauksen edetessä. Myös selvää ryhmäytymistä ilmeni, joka näkyi taistelutahtona jäällä. Pelirentouden löydyttyä alkoi löytyä myös pelaajan oma todellinen taitotaso. Kahden päivän sisään mahtui tunteita aina voiton riemusta itkujen tappioihin. Eli juuri sitä mitä urheilu parhaimmillaan on, monenlaisia kokemuksia. Olisiko tässä syntynyt pojille sisäinen Hurrikaani sydän? Aika näyttää.

Yleisöä oli saapunut paikalle runsain joukoin ja tunnelma yltyi myös katsomon puolella. Olipa yleisön sekaan löytänyt tiensä myös muutama satuhahmo, kuten Herra Hakkarainen sekä Tatu ja Patu. Sunnuntaina pelaajia kävi tsemppaamassa myös JYPin liigapelaaja Jani Tuppurainen. Kyllä voi ylpeänä todeta, että kannattaa tulla kauempaakin pelaamaan näin laadukkaasti järjestettyyn turnaukseen. Jyväskylä on hieno kiekkokylä!

JYP G10/11 valmennus

Seuran uusimmat