KUTSU PELILLE! Syysloman pelileiri
Julkaistu: 31.08.2018 00.00

KUTSU PELILLE! Syysloman pelileiri

SuperParkSYYSLOMAN PELILEIRIT BUUGILLA!


JYP Juniorit järjestävät syysloman pelileirit E-D junioreille (15.-17.10.2018) ja G-F junioreille (17.-19.10.2018) Liikuntakeskus Buugin jäähallissa (Sykeraitti 7, 40630 Jyväskylä).

Leirit ovat avoimet kaikkien seurojen pelaajille.

Leirien tuotot kerätään lyhentämättömänä Jyvässeudun seurayhteistyötoiminnan kehittämiseen. Seurayhteistyön ensisijaisena tavoitteena on tukea ns. ”urheiluseurakentän kestävää kehitystä” lisäämällä seurojen paikallisen jääkiekkotoiminnan laatua ja vetovoimaa. Konkreettisina toimenpiteinä mm. panostaminen koulutustoiminnan järjestämiseen yhteisresurssein eri sidosryhmille (valmentajat, huoltajat, joukkueenjohtajat ja rahastonhoitajat) niin Jyväskylässä kuin yhteistyöseurapaikkakunnilla.

Leirien teemana on ”pelataan jäällä ja sen ulkopuolella”. Leirillä tapaat pelaajavierailijoita ja pääset testaamaan Bauerin varusteita!

Yhteistyökumppani SUPER PARK palkitsee leirin SuperTsempparit.


Tervetuloa leirille – pidetään hauskaa!

Ryhmäkohtaiset ilmoittautumiset ja lisätiedot alla:

ILMOITTAUDU Syysloman pelileiri D-juniorit

ILMOITTAUDU Syysloman pelileiri E-juniorit

ILMOITTAUDU Syysloman pelileiri G-F-juniorit

Superpark

SuperPark kutsuu syyskuussa kylään! Aloita syysleiriin valmistautuminen liikkumalla SuperParkissa. Haasta kaveri kisaan vaikka lätkälämärissä: kumpi lataa kovemmin ja tarkemmin?

Verkkokauppakoodilla JYPJUNIORIT saat SuperPark Jyväskylään päivälipun hintaan 12 € (norm. 17 €). Koodi voimassa 30.9. asti.

SuperPark Jyväskylä

Seuran uusimmat