JYP Juniorit arvostaa – maaliskuu
Julkaistu: 30.03.2020 00.00

JYP Juniorit arvostaa – maaliskuu

JYP Juniorit ja yhteistyökumppani Naughty Brgr haluavat nostaa kuukausittain esiin eri seuratoimijoita.

Urheiluseuratoimintamme nojautuu vankasti ihmisien vapaaehtoisuuteen nyt ja tulevaisuudessa – rooleja on monia ja jokainen niistä voi olla merkityksellinen. "JYP Juniorit arvostaa” -kampanjan päämääränä on kunnioittaa JYP -yhteisömme ihmisiä heidän merkittävästä panoksestaan osana parempaa huomista. Kantavina teemoina kulkevat positiivisuus, avoimuus ja halu auttaa muita.

Maaliskuun palkittava – JYP B-nuoret mediatiimi / Juha-Matti Kuusikko

"JYP B:n mediatiimi teki kaudella 2019-2020 jälleen erinomaista pr-työtä niin seuran, joukkueen kuin pelaajienkin eteen. Juha-Matti Kuusikon johdolla mediatiimi mm. kuvasi otteluita (myös vierasotteluita), lähetti niitä suorina lähetyksinä, teki otteluennakoita, raportteja ja ottelukoosteita säännöllisesti läpi kauden. Tyyli ja tapa vetää vertoja ammattilaisorganisaation viestinnälle.
Omasta innostuksesta kumpuava halu olla tukemassa seuratoimintaa edellä kuvatulla tavalla on äärimmäisen kunnioitettavaa. Seuran, joukkueen ja pelaajien eteen tehty työ vei tälläkin kaudella satoja ja satoja tunteja aikaa toivottavasti samalla antaen myös tekijöille itselleen hyvää mieltä."

JYP Juniorit ry ja B-nuoret kiittävät mediatiimiä kaikesta tehdystä työstä ja haluaa palkita mediatiimin vetäjän Juha-Matti Kuusikon kuukauden seuratoimijana!
Yhteistyökumppani Naughty Brgr tarjoaa Juhikselle burgerit.

Seuran uusimmat