Black Friday tarjous - ilmoittaudu kiekkokouluun!
Julkaistu: 25.11.2021 16.40

Black Friday tarjous - ilmoittaudu kiekkokouluun!

Ilmoittaudu kiekkokouluun!

Black Friday tarjous syyskauden 2021 jäljellä olevat harjoitukset ja kevätkausi 2022 100€.

Lapselle peli-iloa syystalven ja kevään riemuksi? Tai uusi harrastus pukinkonttin?

ILMOITTAUDU KIEKKOKOULUUN KLIK

JYP Junioreiden ja OP Keski-Suomen Kiekkokoulu kaudella 2021-2022 on suunnattu 2018-2012 syntyneille pojille ja tytöille, jotka haluavat oppia jääkiekon lajitaitoja hauskan ja innostavan toiminnan kautta.

Kiekkokoulu kevätkaudella 2022 järjestetään Hippoksen LähiTapiola Areenalla sunnuntaiaamuisin. Harjoituskertoja kiekkokoulussa kevätkaudella on 10 kappaletta. Harjoitus ajankohdista informoidaan ilmoittautuneita. Kiekkokoulun hinta kevätkausi on 100€.

Kiekkokoulun toimintamaksu kevät 2022 100€ sisältää:

10 ohjattua jääharjoitusta

  • Kiekkokoulun harjoituspaidan
  • Pelisukat
  • Jäsenmaksun

Saat vahvistuksen onnistuneesta ilmoittautumisesta sähköpostiisi, joten tarkistathan, että vanhemman tietojen kohdalla sähköpostisi on oikein kirjoitettu.

Kiekkokouluun osallistuvilla pelaajilla tulee olla vähimmäisvarustuksena kiekkokoulun harjoitustapahtumissa luistimet, jääkiekkomaila, pelihanskat tai hansikkaat, ristikollinen jääkiekkokypärä ja kaulasuoja. Täyttä jääkiekkovarustusta suositellaan kaikille pelaajille.

Kiekkokoulussa kaudella 2021-2022 on viisi ryhmää, jotka ovat jaettuna iän ja taitotason mukaan.

Kiekkokoulun harjoitusaikoihin saattaa tulla kauden aikana muutoksia. Seura tiedottaa mahdollisista harjoitusaikataulujen muutoksista erikseen. Kiekkokoulu pelaajat lisätään seuramme sivuston Jopox palvelun pukukoppiin, jonka kautta tiedostamme toiminnasta kiekkokoulu ryhmittäin.

Aikuinen/lapsi -ryhmät

Aikuinen/lapsi -ryhmä on suunnattu 3-6 vuotiaille lapsille, jotka tarvitsevat vanhemman apua ja läsnäoloa liikkumiseensa jäällä. Lapsensa kanssa jäälle tulevalla aikuisella pitää olla vähimmäisvarustuksena harjoitustapahtumissa luistimet, jääkiekkomaila ja kypärä. Ryhmän harjoittelussa harjoitellaan jääkiekon laji- ja pelitaitoja monipuolisesti pelien, leikkien, kisojen ja taitoratojen avulla. Aikuinen/lapsi -ryhmät harjoittelevat Hippoksen LähiTapiola Areenalla sijaitsevassa minihallissa kolmessa eri ryhmässä.

Aikuinen/lapsi -ryhmät ja harjoitusajankohdat:

Ryhmä 1 Myrskyt: Sunnuntaisin klo 9.30-10.30

Ryhmä 2 Hurrikaanit: Sunnuntaisin klo 10.30-11.30

Ryhmä 3 Hyrrät: Sunnuntaisin klo 11.30-12.30

Aikuinen/lapsi -ryhmiin otetaan korkeintaan 20 pelaajaa/ryhmä.

Kiekkokouluryhmä 4 : HYTÖSET

Hytöset-ryhmä on suunnattu 6-9 vuotiaille lapsille, jotka pystyvät liikkumaan jäällä itsenäisesti ilman vanhemman läsnäoloa ja haluavat siirtyä seuraavaksi kaudeksi seuran junnu- tai harrastekiekkoon (U8-U12 juniorit). Ryhmän harjoittelussa harjoitellaan jo laji- ja pelitaitoja junnukiekosta (U8-U10 ja Tyttökiekko) tutuilla menetelmillä, joissa painopisteenä on lajitaitojen oppiminen pelinomaisessa harjoitteluympäristössä. Hytöset-ryhmä harjoittelee Hippoksen LähiTapiola Areenalla klo.09.30-10.30.

Hytöset: Sunnuntaisin klo 9.30-10.30

Hytöset -ryhmään otetaan korkeintaan 50 pelaajaa.

Kiekkokouluryhmä 5: IMMOSET RYHMÄ ON TÄYNNÄ!

Immoset-ryhmä on suunnattu 4-6 vuotiaille lapsille, jotka pystyvät liikkumaan jäällä itsenäisesti ilman vanhemman läsnäoloa. Ryhmän harjoittelussa harjoitellaan jo laji- ja pelitaitoja junnukiekosta (U8-U10 ja Tyttökiekko) tutuilla menetelmillä, joissa painopisteenä on lajitaitojen oppiminen pelinomaisessa harjoitteluympäristössä. Immoset-ryhmä harjoittelee Hippoksen LähiTapiola Areenalla klo.10.45-11.45.

Immoset: Sunnuntaisin klo 10.30-11.30 RYHMÄ ON TÄYNNÄ!

Immoset -ryhmään otetaan korkeintaan 50 pelaajaa.

Kiekkokoulun urheilutoiminta nojaa vahvasti seuran "Kutsu pelille"- valmennuslinjaukseen, joka käsittää koko seuran pelaajapolun Kiekkokoulusta U20-ikäluokkaan asti. Valmennuslinjauksessa on otettu huomioon nykyaikaisen taidon opettamisen mallit ja taidon opettamista lähestytäänkin non-lineaarisen pedagogiikan ja differentiaalisen harjoittelu- ja valmennustoiminnan kautta.

HUOM! Kiekkokoulun hinta ei sisällä vakuutusta eikä jääkiekkoliiton pelipassia. Jokaisen tulee hankkia itse Jääkiekkoliiton pelipassi ja vakuutus Olympiakomiten Suomisport -järjestelmästä. Voimassa oleva pelipassi ja vakuutus on edellytys osallistumiselle. Jääkiekkoliiton järjestelmä ohjaa pelipassin ja vakuutuksen hankinnassa pelaajan iän perusteella. Kiekkokoululaisille oikea pelipassi ja vakuutus on SEURAPASSI ja pelipassi seuraksi valitaan JYP Juniorit ry. Pelipassin ja vakuutuksen ostoon tästä linkistä https://info.suomisport.fi/ lisätietoja pelipasseista ja vakuutuksista tästä linkistä JÄÄKIEKKOLIITTO pelipassi info. Ohjeet Suomisport tunnuksen luomiseen


ILMOITTAUTUMAAN KIEKKOKOULUUN KLIK

Ilmoittautumisten käsittely ja lisätiedot:

Minna Maunonen

Toimistosihteeri

JYP Juniorit ry

P.040 743 4507