Harraste: Easy Hockey E/D & C/B
Julkaistu: 18.08.2017 00.00

Harraste: Easy Hockey E/D & C/B

JYP Junioreiden Easy Hockey tarjoaa nuorille mahdollisuuden harrastaa jääkiekkoa kavereiden kanssa ilman kilpailullisia tavoitteita. Easy Hockeyhin voi tulla harrastamaan jääkiekkoa, vaikka ei olisi aikaisempaa kokemusta lajista.

Harjoitustapahtumia tulee talven aikana olemaan keskimäärin 2 kertaa viikossa, yhteensä noin 40, sekä lisäksi muutama harrastepeli.

Easy Hockey ryhmät harjoittelevat vaihtelevasti tekojäillä ja halliolosuhteissa. Kausi alkaa epäsäännöllisillä jäävuoroilla lokakuun puolessa välissä Hippoksen LähiTapiola Areenan minihallissa ja harjoitusjäähallissa.

Pelitapahtumia järjestetään kauden aikana pari ja ne tullaan pelaamaan harrastekiekkosäännöillä, eli taklata ei saa, mutta lämärit on sallittu!Näissä kaukaloissa harrastaminen ja hauskanpito ovat tärkeintä. Joukkueiden sisältä tulee löytyä johtoryhmä eli joukkueenjohtaja, huoltaja sekä valmennus.

Jokaisella tulee olla omasta takaa harjoituspaita, varusteet ja juomapullo.

Ikäluokat ja hinnat:

  • Easy Hockey E/D (E= 2006-2007 ja D= 2004-2006 syntyneet)

400 € + ilmoittautumismaksu 50€ = 450 €

Ilmoittautumaan pääset tästä

  • Easy Hockey C/B (C=2002-2003 syntyneet ja B 2000-2001 syntyneet)

400 € + ilmoittautumismaksu 50€ = 450 €

Ilmoittautumaan pääset tästä

Ryhmät toteutuvat, jos ilmoittautuneita 20 per ryhmä!

Hinnat pitävät sisällään:

  • Syys- ja kevätkauden ohjatun toiminnan (Harjoituksia n.2 kertaa viikossa tekojäiden tultua)
  • Pelitällejä
  • Vakuutuksen
  • Pelaajakortin, joka oikeuttaa sisäänpääsyyn JYP Liigan (poislukien määrätyt ottelut) ja JYP A-junioreiden kotiotteluihin.
  • Intersport Tourulasta saa urheiluvälineitä jäsenhinnoin, mainitsemalla kuuluvansa JYP Junioreihin. Koodin saat toimistolta.
Seuran uusimmat