Easy Play 2018-2019

Ilmoittautuminen Easy Play -harrasteryhmiin!

KUTSU PELILLE!

JYP Juniorit ja O2-Jyväskylä aloittavat yhteisen harrastetoiminnan Palokan alueella. Easy Play -toiminnan ajatuksena on järjestää pelitoimintaa pipolätkän ja salibandyn parissa paikallisesti. Toiminnalla halutaan tavoittaa pelaamisesta innostuneet lapset ja nuoret sekä tuoda juniorit mukavan harrastetoiminnan pariin. Easy Play -toiminnassa pelit järjestetään kahdesti viikossa - toiset pelit pidetään Palokan koululla (salibandya) ja toiset pelit Palokan tekojäällä (pipolätkä).

Easy Play -harrasteryhmät

E-/D-juniorit 05-08 -syntyneet

C-/B-juniorit 01-04 -syntyneet

Ilmoittaudu Easy Play -harrasteryhmiin tästä!

Easy Play -harrasteryhmät aloittavat harjoittelun tiistaina 2.10.2018. Lokakuun ajan harjoitukset ovat kerran viikossa Palokan koululla (salibandya). Marraskuusta alkaen toinen harjoitus pidetään Palokan tekojäällä. Pipolätkäharjoituksia varten pelaajalla tulee pelaajilla olla vähimmäisvarustuksena luistimet, jääkiekkomaila, pelihanskat tai hansikkaat, ristikollinen jääkiekkokypärä ja kaulasuoja maila ja salibandyharjoituksia varten sisäpelikengät sekä salibandymaila. Toiminta aloitetaan mikäli ryhmiin on ilmoittautunut vähintään 12 pelaajaa. Ryhmän maksimikoko on 20 pelaajaa.

Salibandyharjoitukset pidetään tiistaisin Palokan koululla klo 16.00-17.00 (C-/B-juniorit) ja klo 17.00-18.00 (E-/D-juniorit). Pipolätkäharjoitusten ajankohta selviää syyskuussa. Pipolätkä ja salibandyharjoitusten lisäksi joukkueet vierailevat talvikauden aikana viidesti SuperPark Jyväskylän aktiviteettipuistossa. Harjoittelu päättyy huhtikuun lopussa 2019. Easy Play -toimintaa on tavoitteena laajentaa kaudelle 2019-2020 Jyväskylässä Palokan lisäksi myös muille asuinalueille.

Kausimaksu 230€

Sisältää:

  • Harjoittelun talvikauden ajan (lokakuu-huhtikuu)
  • Valmennuksen
  • Vakuutuksen
  • JYP junnukortin, jolla sisäänpääsy JYP:n liigapeleihin
  • Joukkueen 5 harjoitusta SuperPark Jyväskylässä
  • 2 x pelipaitaa (salibandy ja jääkiekko)
  • JYP Junioreiden ja O2-Jyväskylän jäsenmaksun, sekä niiden tuomat seuraedut
  • Jääkiekko- ja salibandylisenssit
  • Jopox -palvelun käytön

Hienoa, että otat vastaan Kutsun pelille ja tulet mukana JYP Junioreiden ja o2-Jyväskylän Easy Play joukkueessa!

Easy Play joukkueet käyttävät JYP Junioreiden Jopox-palvelua harjoitusaikojen ilmoittamiseen ja tiedottamiseen. Lähetämme ilmoittautuneille Jopox-palvelun kautta pyynnön liittyä mukaan ”joukkueen pukukoppiin”. Toimi ohjeen mukaan ja aktivoi tunnuksenne.

Suosittelemme lataamaan käyttöön Jopox app:n, josta harjoitusaikojen ja tiedotuksien seuraaminen käy helpoiten. Tässä ohjeet aplikaation lataamiseen www.jopox.fi/uutiset/mobiilisovellus.html

Joukkueen sivulle voi myös kirjautua seuran nettisivujen kautta www.jypjuniorit.fi

Joukkueen harjoitukset ja tiedotukset tulevat löytymään pukukoppi- kohdan takaa. Jotta palvelun käyttö on mahdollista, muista hyväksyä tietosuojasuostumus. Lapsen puolesta sen hyväksyy huoltaja.

Easy Playn urheilutoiminnasta vastaavat JYP Junioreiden valmennuspäällikkö Mikko Viitanen, mikko.viitanen@jypjuniorit.fi ja o2 Jyväskylän valmennuspäällikkö Tuomas Pulkkinen tuomas.pulkkinen@o2-jkl.fi

Jopox-tunnusten ja muiden toimisto asioiden kanssa teitä palvelee JYP Junioreiden toimistolla Minna Maunonen, toimisto@jypjuniorit.fi

Tervetuloa mukaan Easy Play toimintaan!

Nähdään pelikentillä!

Terveisin,

JYP Juniorit ry ja o2-Jyväskylä

www.jypjuniorit.fi ja www.o2-jkl.fi

Ryhmän valinta
Pelaajan nimi:
Pelipaidan koko:
Syntymäaika:
Pelaajan puhelinnumero:
Pelaajan sähköposti:
Vanhemman nimi:
Vanhemman sähköposti:
Vanhemman puhelinnumero:
Maksajan osoitetiedot:
Maksu
Tervetuloa mukaan Easy Play toimintaan!

Easy Play harrasteryhmät käyttävät JYP Junioreiden Jopox-palvelua harjoitusaikojen ilmoittamiseen, tiedottamiseen ja yhteydenpitoon.

Lähetämme sähköpostin kautta ilmoittautuneille Jopox-palvelun kautta pyynnön liittyä mukaan ”joukkueen pukukoppiin”. Toimi ohjeen mukaan ja aktivoi tunnuksenne.

Nähdään pelikentillä!

JYP Juniorit ry ja O2-Jyväskylä

Syötä vieressä näkyvät numerot
 


    Huom. et voi tallentaa tietoja, koska tätä lomaketta ei ole vielä julkaistu.
Easy Play E/D ja C/B