22
LOK
11.00
F1-07, Hippoliiga F1

JYP 3 - LKP1  

Suolahden jäähalli

JYP 3 (F1) tylytti laukaalaisia Hippoliigan avauksessaan

JYP 3:n osalta Hippoliiga tärähti käyntiin lauantaina 22.10. Suolahden "hornankattilassa". Jäähallin hyytävät olosuhteet eivät poikien vauhtia haitanneet ja pelitapahtumat lämmittivät myös vanhempien ja muiden kannattajien sydämiä.

Joukkue pelasi kuin punakone konsanaan. "Ketju kiitää, kiekko liitää, me tää hallitaan" menee eräs legendaarinen hokilaulu, jonka mukaisesti JYP 3 näytti lauantaipäivänä toimivan. Ensimmäisessä pelissä laukaalaisten LKP 1 kaatui 8-0 lukemin.

Joukkue jatkoi samoja otteita toisessa ottelussaan LKP 2:sta vastaan. Peli oli hivenen ensimmäistä vaikeampaa. Pojat kuitenkin pelasivat uhrautuvasti ja joukkue ei lopulta antanut vastustajalleen mitään mahdollisuuksia. Maalivahti, Heikki Kettunen, joutui olemaan maalinsuulla kylmissään, kun vetoja ei juurikaan tullut. Tästä johtuen pelirytmiin pääseminen oli hankalaa, mutta Heikin vankkumaton henkinen kantti siivitti hänet hoitamaan oman tonttinsa siten, että JYP 3 toimitti kiekon vastustajan maaliin kaksi kertaa useammin, kuin vastustaja Heikin taakse. Peli päättyi Jypille 10-5.

Kuuntele legendaarinen hokilaulu alta:


Joukkueen ajankohtaiset ottelut

Ei otteluita
Ottelulista