Ilmoittautuminen JYP Juniorit Laukaa kiekkokoulu kevät 2023 ja syksyn jäljellä olevat harjoituskerrat

JYP Juniorit Laukaa kiekkokoulu ja järjestetään keväkaudella 2023 Peurungan Jäähallilla.

Kiekkokoulutoiminnassa haluamme tarjota jääkiekon ensiaskeleita ottaville lapsille hyviä harjoitusolosuhteita sekä lasta innostavaa ja kehittävää urheilutoimintaa heti JYP Junioreiden pelaajapolun alussa.

JYP Juniorit Laukaa kiekkokoulu on kevätkaudella 2023 suunnattu 2019-2013 syntyneille pojille ja tytöille, jotka haluavat oppia jääkiekon lajitaitoja hauskan ja innostavan toiminnan kautta.

Kiekkokoulu toteutetaan Jääkiekkoliiton Leijona-kiekkokoulu konseptilla, ja ohjaajat on koulutettu Leijona-kiekkokoulun ohjaajakoulutuksella.


JYP Juniorit Laukaa kiekkokoulu (4-9 -vuotiaille)

Harjoitusajankohta keskiviikkoisin klo17.00-18.00

Toimintamaksu 140€ / kevätkausi sisältää:

 • ohjatut jääharjoitukset
 • Kiekkokoulun harjoituspaidan
 • Junnukortti, jolla pääsy JYP Liigan kotiotteluihin
 • Pelisukat
 • Jäsenmaksun


HUOM! Kiekkokoulun hinta ei sisällä vakuutusta eikä Jääkiekkoliiton pelipassia. Jokaisen tulee hankkia itse Jääkiekkoliiton pelipassi ja vakuutus Olympiakomiten Suomisport -järjestelmästä. Voimassa oleva pelipassi ja vakuutus on edellytys osallistumiselle. Jääkiekkoliiton järjestelmä ohjaa pelipassin ja vakuutuksen hankinnassa pelaajan iän perusteella. Kiekkokoululaisille oikea pelipassi ja vakuutus on KIEKKOKOULUREKISTERÖINTI (3€) seuraksi valitaan JYP Juniorit ry. Pelipassin ja vakuutuksen ostoon tästä linkistä https://info.suomisport.fi/lisätietoja pelipasseista ja vakuutuksista tästä linkistä JÄÄKIEKKOLIITTO pelipassi info KLIK. Ohjeet Suomisport tunnuksen luomiseen KLIK

Saat vahvistuksen onnistuneesta ilmoittautumisesta sähköpostiisi, joten tarkistathan, että vanhemman tietojen kohdalla sähköpostisi on oikein kirjoitettu.

Kiekkokouluun osallistuvilla pelaajilla tulee olla vähimmäisvarustuksena kiekkokoulun harjoitustapahtumissa luistimet, jääkiekkomaila, pelihanskat tai hansikkaat, ristikollinen jääkiekkokypärä ja kaulasuoja. Täyttä jääkiekkovarustusta suositellaan kaikille pelaajille.

Kiekkokoulun harjoitusaikoihin saattaa tulla kauden aikana muutoksia. Seura tiedottaa mahdollisista harjoitusaikataulujen muutoksista erikseen. Kiekkokoulu pelaajat lisätään seuramme sivuston Jopox palvelun pukukoppiin, jonka kautta tiedotamme toiminnasta lasten perheisiin.

 

Ilmoittautumisten vastaanotto ja lisätiedot:

Minna Maunonen
Toimistosihteeri
JYP Juniorit ry

minna.maunonen@jypjuniorit.fi
P. 040 743 4507

JYP 100 vuotta juhlavuosi 2023 kunniaksi kiekkokoulun syyskauden loput kerrat ja kevätkausi 100€ ! JYP -rakastu jääkiekkoon!

JYP Junioreiden ja OP Keski-Suomen Kiekkokoulu 2022-2023 ilmoittautuminen Kevät kausi 2022 
(jo syksyllä toimintaan mukaan ilmoittautuneiden ei tarvitse ilmoittautua kevääksi uudelleen)

JYP Junioreiden ja OP Keski-Suomen Kiekkokoulu kaudella 2022-2023 on suunnattu 2019-2013 syntyneille pojille ja tytöille, jotka haluavat oppia jääkiekon lajitaitoja hauskan ja innostavan toiminnan kautta.

Kiekkokoulu kevätkaudella 2022 järjestetään Hippoksen LähiTapiola Areenalla sunnuntaiaamuisin. Harjoituskertoja kiekkokoulussa kevätkaudella on 10 kappaletta. Harjoitus ajankohdista informoidaan ilmoittautuneita. Kiekkokoulun hinta kevätkausi on 100€.

Kiekkokoulun toimintamaksu kevät 2023 100€ sisältää:
 • 10 ohjattua jääharjoitusta
 • Kiekkokoulun harjoituspaidan
 • Pelisukat
 • Jäsenmaksun
 • JYP Juniorikortin, jolla pääsy JYP Liigan kotiotteluihin 
Saat vahvistuksen onnistuneesta ilmoittautumisesta sähköpostiisi, joten tarkistathan, että vanhemman tietojen kohdalla sähköpostisi on oikein kirjoitettu.

Kiekkokouluun osallistuvilla pelaajilla tulee olla vähimmäisvarustuksena kiekkokoulun harjoitustapahtumissa luistimet, jääkiekkomaila, pelihanskat tai hansikkaat, ristikollinen jääkiekkokypärä ja kaulasuoja. Täyttä jääkiekkovarustusta suositellaan kaikille pelaajille.

Kiekkokoulussa kaudella 2022-2023 on neljä ryhmää, jotka ovat jaettuna iän ja taitotason mukaan.

Kiekkokoulun harjoitusaikoihin saattaa tulla kauden aikana muutoksia. Seura tiedottaa mahdollisista harjoitusaikataulujen muutoksista erikseen. Kiekkokoulu pelaajat lisätään seuramme sivuston Jopox palvelun pukukoppiin, jonka kautta tiedostamme toiminnasta kiekkokoulu ryhmittäin.Aikuinen/lapsi -ryhmät
Aikuinen/lapsi -ryhmä on suunnattu 3-6 vuotiaille lapsille, jotka tarvitsevat vanhemman apua ja läsnäoloa liikkumiseensa jäällä. Lapsensa kanssa jäälle tulevalla aikuisella pitää olla vähimmäisvarustuksena harjoitustapahtumissa luistimet, jääkiekkomaila ja kypärä. Ryhmän harjoittelussa harjoitellaan jääkiekon laji- ja pelitaitoja monipuolisesti pelien, leikkien, kisojen ja taitoratojen avulla. Aikuinen/lapsi -ryhmät harjoittelevat Hippoksen LähiTapiola Areenalla sijaitsevassa minihallissa kolmessa eri ryhmässä.Aikuinen/lapsi -ryhmät ja harjoitusajankohdat:

Ryhmä 1 Myrskyt: Sunnuntaisin klo 9.30-10.30

Ryhmä 2 Hurrikaanit: Sunnuntaisin klo 10.30-11.30

Aikuinen/lapsi -ryhmiin otetaan korkeintaan 20 pelaajaa/ryhmä.Kiekkokouluryhmä 4 : HYTÖSET

Hytöset-ryhmä on suunnattu 6-9 vuotiaille lapsille, jotka pystyvät liikkumaan jäällä itsenäisesti ilman vanhemman läsnäoloa ja haluavat siirtyä seuraavaksi kaudeksi seuran junnu- tai harrastekiekkoon (U8-U12 juniorit). Ryhmän harjoittelussa harjoitellaan jo laji- ja pelitaitoja junnukiekosta (U8-U10 ja Tyttökiekko) tutuilla menetelmillä, joissa painopisteenä on lajitaitojen oppiminen pelinomaisessa harjoitteluympäristössä. Hytöset-ryhmä harjoittelee Hippoksen LähiTapiola Areenalla klo.09.30-10.30.

Hytöset: Sunnuntaisin klo 9.30-10.30
Hytöset -ryhmään otetaan korkeintaan 50 pelaajaa.Kiekkokouluryhmä 5: IMMOSET 
Immoset-ryhmä on suunnattu 4-6 vuotiaille lapsille, jotka pystyvät liikkumaan jäällä itsenäisesti ilman vanhemman läsnäoloa. Ryhmän harjoittelussa harjoitellaan jo laji- ja pelitaitoja junnukiekosta (U8-U10 ja Tyttökiekko) tutuilla menetelmillä, joissa painopisteenä on lajitaitojen oppiminen pelinomaisessa harjoitteluympäristössä. Immoset-ryhmä harjoittelee Hippoksen LähiTapiola Areenalla klo.10.45-11.45.

Immoset: Sunnuntaisin klo 10.30-11.30 
Immoset -ryhmään otetaan korkeintaan 50 pelaajaa.

Kiekkokoulun urheilutoiminta nojaa vahvasti seuran "Kutsu pelille"- valmennuslinjaukseen, joka käsittää koko seuran pelaajapolun Kiekkokoulusta U20-ikäluokkaan asti. Valmennuslinjauksessa on otettu huomioon nykyaikaisen taidon opettamisen mallit ja taidon opettamista lähestytäänkin non-lineaarisen pedagogiikan ja differentiaalisen harjoittelu- ja valmennustoiminnan kautta.

HUOM! Kiekkokoulun hinta ei sisällä vakuutusta eikä jääkiekkoliiton pelipassia. Jokaisen tulee hankkia itse Jääkiekkoliiton pelipassi ja vakuutus Olympiakomitean Suomisport -järjestelmästä. Voimassa oleva pelipassi ja vakuutus on edellytys osallistumiselle. Jääkiekkoliiton järjestelmä ohjaa pelipassin ja vakuutuksen hankinnassa pelaajan iän perusteella. Kiekkokoululaisille oikea pelipassi ja vakuutus on KIEKKOKOULUREKISTERÖINTI ja pelipassi seuraksi valitaan JYP Juniorit ry. Pelipassin ja vakuutuksen ostoon tästä linkistä https://info.suomisport.fi/ lisätietoja pelipasseista ja vakuutuksista tästä linkistä JÄÄKIEKKOLIITTO pelipassi info. Ohjeet Suomisport tunnuksen luomiseen

Ilmoittautumisten käsittely ja lisätiedot:

Minna Maunonen
Toimistosihteeri
JYP Juniorit ry
minna.maunonen@jypjuniorit.fi
P.040 743 4507

 Lomake sulkeutuu 18.12.2022 12.00
 Paikkoja 40
Tervetuloa mukaan tukemaan junioriurheilua ja osallistumaan JYP Juniorit firmapipolätkäturnaukseen 2023!

Aika ja paikka: pe 6.1.2023 Viitaniemi, Jyväskylä
Hinta: 550€/joukkue, sisältää turnauksen sekä iltajuhlan yökerho Londonissa ruokatarjoiluineen

Jos ilmoitat turnaukseen useamman joukkueen, muista täyttää jokaisesta oma lomake. Yhdessä joukkueessa voi olla 3-6 pelaajaa.

Lähetämme joulukuussa vastuuhenkilöiden sähköpostiin joukkueen kokoonpanolomakkeen täytettäväksi.
 Paikkoja 40

Mitä? Viitaniemen Extraluistelujäät U10 ja U9 juniorit

Missä? Viitaniemen tekojäärata, Kisakatu 18, 40720 Jyväskylä

Milloin? Maanantaisin klo 16:45-18:00 15.11 alkaen tekojääkauden loppuun. (mikäli tekojään valmistuminen viivästyy leudon sään vuoksi, aikoihin poikkeuksia tai muista peruuntumisista ilmoitetaan ryhmään ilmoittautuneille erikseen Jopoxin kautta ryhmän kalenterissa)

Hinta? 95€/pelaaja/tekojääkausi

Varustus? Jääkiekkovarusteet ja juomapullo. Varusteiden alle säänmukainen varustus kylmillä keleillä. Oikein kylmillä keleillä toppapuku kaulasuoja ja kypärä.

Ketkä luistelujäitä vetää? Taitovalmentaja Toni Lavia. 

Urheilutoimintaan liittyvät kysymykset: Toni Lavia p. 050 554 0311

Ryhmässä paikkoja rajoitetusti ja ne täytetään ilmoittautumisjärjestyksessä, joten ilmoittautua kannattaa heti. Ilmoittautumisten käsittely toimistosihteeri Minna Maunonen, minna.maunonen@jypjuniorit.fi

Ilmoittaudu tyttökiekkokerhoon!

​Tyttökiekkokerho järjestetään kaikille jyvässeudun U12 ja nuoremmille (vuosina 2017-2008 syntyneille) tytöille. Kerho on tarkoitettu jääkiekkoharrastusta aloitteleville ja/tai jo jääkiekkoa harrastaville tytöille. Tytöt voivat tulla kerhoon kokeilemaan jääkiekkoa ja harjoittelemaan yhdessä.

 • Kerhokerrat ovat osallistujille maksuttomia
 • 5 kerhokertaa Lokakuu-Maaliskuu
 • Ohjaajina toimivat taitovalmentaja Toni Lavia, JYP Juniorit harrastevastaava Tomi Korhonen, JYP Tyttöjen valmentajia, sekä entisiä naispelaajia


Kerholaisia ei ole vakuutettu järjestäjän toimesta. Mikäli sinulla ei vielä ole Jääkiekkoliiton pelipassia ja vakuutusta saat ohjeet hankintaan ilmoittautumisen jälkeen sähköpostiin.

Tervetuloa mukaan tyttökiekkokerhoon!

Ilmoittautumisten käsittely ja kyselyt:

Minna Maunonen
Toimistosihteeri
JYP Juniorit ry

P.040 743 4507
minna.maunonen@jypjuniorit.fi

JYP Juniorit ry on yli 600 harrastajan jyväskyläläinen juniorijääkiekkoseura. Meidät tunnetaan mm. laadukkaasta valmennus- ja kasvatustyöstä yhteensä noin 100 ohjaajan ja valmentajan voimin. Seurallamme on pitkät perinteet ja olemme olleet palkittuna toiminnastamme useampana vuotena niin alueellisesti, kuin valtakunnallisesti. Junioritoimintaamme ohjaavat arvot ovat yhteisöllisyys, kasvatuksellisuus, urheilullisuus ja pelaajalähtöisyys.

 Laadukkaan toiminnan varmistamiseksi etsimme jatkuvasti intohimoisia ja innokkaita ihmisiä mukaan seuraamme. Tarjoamme motivoivan seurayhteisön lisäksi vahvan tuen eri käytännön rooleihin. Valmennukselle ja joukkueiden muille toimihenkilöille mahdollistamme monipuolista koulutusta roolikohtaisiin tarpeisiin – yhteistyötahoina mm. Suomen Jääkiekkoliitto, Jyväskylän Urheiluakatemia ja Kilpa- ja huippu-urheilun tutkimuskeskus. Lisäksi toimimme tiiviissä yhteistyössä JYP A-nuorien ja liigajoukkueen toimintaa ohjaavan JYP Jyväskylä Oy:n kanssa.

Jätä tietosi alle, niin etsitään sinulle sopiva tapa olla mukana kehittämässä itseäsi ja harrastajia!

 

JYP Juniorit ry


Kutsu Pelille – Rakastu Jääkiekkoon

Taitokerho on tarkoitettu U9-U13- ikäisille kaikkien seurojen pelaajille. 


Taitokerhon toimintamaksu on 160€. 


Taitokerhon toimintamaksun sisältö: 

·        1 ohjattu jääharjoitus viikossa 

·        n. 30  ohjattua jääharjoitusta kauden aikana (29.8.2022-24.4.2023)  

 

Taitokerhon toiminnasta vastaa JYP Juniorit taitovalmentaja Toni Lavia. 

 

Taitokerhon harjoitukset Go-On areenalla (Buugi, Sykeraitti 7-9) kaukalo 1:ssä ovat maanantaisin klo 15.00-16.15. 

 

Taitokerhon ensimmäiset harjoitukset ovat maanantaina 29.8.2022 klo 15.00-16.10. 

 

Kerho toteutuu 30 pelaajalla ja toimintaan otetaan mukaan enintään 45 pelaajaa. 

JYP U8, U9 ja U10 joukkueet ovat tällä hetkellä kaudelle 2022-2023 täynnä, mikäli olet kiinnostunut paikasta joukkuetoiminnastamme voit jättää yhteystietosi tällä lomakkeella. Olemme yhteydessä elokuussa joukkuepaikkojen tilanteesta.

Mukavaa kesää!
Easy Hockey – JYP harrastekiekko

JYP Junioreiden harrastekiekko toiminta Easy Hockey tarjoaa 10-17 -vuotiaille tytöille ja pojille mahdollisuuden pelata jääkiekkoa rennosti ja matalin kustannuksin! Nauti lätkästä kerran viikossa hauskassa ja valvotussa ympäristössä.
Aikaisempaa kokemusta et tarvitse, sillä tämä lätkä sopii kaikille!

Toiminnan kuvaus:
Easy Hockey -ryhmät ovat jäällä noin kerran viikossa lokakuusta maaliskuun loppuun. Jäätoiminta toteutetaan jäähallissa (Killeri tai Hippos) ja talvella aina olosuhteiden mahdollistaessa tekojäällä (Palokka tai Vaajakoski). Jäähallijäät ovat pääsääntöisesti viikonloppuisin.

Perustettavat Easy Hockey -ryhmät kaudelle 2022-2023:
 • 10-13 -vuotiaat
 • 14-17 -vuotiaat

Ryhmiin otetaan 30 harrastajaa / perustettava ryhmä. Mukaan voi ilmoittautua koko kauden ajan, jos joukkueissa on tilaa.

Toimintamaksu (koko kausi – loka-maaliskuu): 190€
Laskutetaan 2. erässä syyskausi 95€ ja kevätkausi 95€
Kevät kaudelle mukaan tulleet maksavat vain kevätkauden.

Sisältää:
 • Peliharjoitukset kerran viikossa (jäähalli- ja tekojääolosuhteet)
 • Valmennuksen
 • Pelipaidan (lainaksi kauden ajalle)
 • Vakuutuksen ja lisenssin
 • Jäsenmaksun ja jäsenedut JYP Junioreihin
 • JYP junnukortin (pääsy JYP -liigaotteluihin)

Tarvitset:
 • Luistimet ja jääkiekkomailan
 • Kaulasuojan
 • Ristikollisen jääkiekkokypärän
 • Jääkiekkohanskat (tai nahkarukkaset)
Täyttä jääkiekkovarustusta suositellaan.

EasyHockey toimintaan liittyvissä asioissa sinua auttaa Tomi Korhonen, P. 040-5794876, tomi.korhonen@jypjuniorit.fi . Ole yhteydessä, niin etsitään juuri sinulle sopiva tapa pelata lätkää!

Uudet pelaajat voivat käydä kokeilemassa toimintaa 2 kertaa. Täytä kuitenkin ilmoittautuminen vakuutuksen hankintaa varten. Voit tehdä päätöksen harrastuksen jatkumisesta kokeilukertojen jälkeen.


Tervetuloa mukaan!


Lisätiedot:
Tomi Korhonen
Harrastekiekkovastaava
JYP Juniorit ry

tomi.korhonen@jypjuniorit.fi
P.040 579 4876

Voit jättää palautetta JYP Junioreiille tällä lomakkeella. Palautteesi on meille arvokasta!

Halutessasi voit lähettää palautetta myös toimisto@jypjuniorit.fi

JYP Juniorit ry on yli 600 harrastajan jyväskyläläinen juniorijääkiekkoseura. Meidät tunnetaan mm. laadukkaasta valmennus- ja kasvatustyöstä yhteensä noin 100 ohjaajan ja valmentajan voimin. Seurallamme on pitkät perinteet ja olemme olleet palkittuna toiminnastamme useampana vuotena niin alueellisesti, kuin valtakunnallisesti. Junioritoimintaamme ohjaavat arvot ovat yhteisöllisyys, kasvatuksellisuus, urheilullisuus ja pelaajalähtöisyys.

 Laadukkaan toiminnan varmistamiseksi etsimme jatkuvasti intohimoisia ja innokkaita ihmisiä mukaan seuraamme. Tarjoamme motivoivan seurayhteisön lisäksi vahvan tuen eri käytännön rooleihin. Valmennukselle ja joukkueiden muille toimihenkilöille mahdollistamme monipuolista koulutusta roolikohtaisiin tarpeisiin – yhteistyötahoina mm. Suomen Jääkiekkoliitto, Jyväskylän Urheiluakatemia ja Kilpa- ja huippu-urheilun tutkimuskeskus. Lisäksi toimimme tiiviissä yhteistyössä JYP A-nuorien ja liigajoukkueen toimintaa ohjaavan JYP Jyväskylä Oy:n kanssa.

Jätä tietosi alle, niin etsitään sinulle sopiva tapa olla mukana kehittämässä itseäsi ja harrastajia!

 

JYP Juniorit ry


Kutsu Pelille – Rakastu Jääkiekkoon

JYP Laukaa U8/U9/U10 -junnukiekkojoukkue kausi 2022-2023 

U8/U9/U10 -joukkue on suunnattu kaudella 2022-2023 vuonna 2015, 2014 ja 2013 syntyneille pelaajille. Joukkueeseen on mahdollista liittyä myös tätä vanhemmat ja nuoremmat pelaajat.


Toimintamaksu 800€ + jäsenmaksu 40€ = 840€ 
 
Toimintamaksun ja jäsenmaksun sisältö: 
 • 3 jääharjoitusta viikossa 
 • Joukkue harjoittelee Peurungan jäähallissa
 • Hippoliigaan osallistumisen, jossa on 10-14 pelitapahtumaa 
 • IKH Jyväskylä -turnaukseen osallistuminen keväällä 2023 
 • Harjoitus- ja pelipaidat lainaksi seuralta kauden ajaksi 
 • JYP pelisukat omaksi 
 • Jäsenmaksun (sis. jäsenedut) 
 • JYP junnukortin, oikeuttaa pääsyn JYP Liigan kotiotteluihin (kortissa mainituin poikkeuksin) 

Jääharjoituksien aikataulut ovat vakiot koko kauden ajan, jotka tarkentuvat myöhemmin. Joukkue harjoittelee arki iltapäivisin / alkuiltaisin.

JYP LaukaaU8/ U9/U10 -junnukiekkojoukkueen kausi kestää elokuun alusta huhtikuun loppuun (1.8.2022-30.4.2023). 


 
Huomio! Pelipassin ja vakuutuksen hankinta! 
Kaudelle 2022-2023 pelipassien ja vakuutusten hankinta alkaa 1.5.2022. 
Pelaajan vanhemmat hankkivat lapselleen itse pelipassin ja vakuutuksen suoraan jääkiekkoliiton järjestelmästä. Pelipassi ja vakuutus tulee olla hankittuna ennen ensimmäistä harjoitusta. Mikäli pelipassia ja vakuutusta ei ole – ei voi osallistua. Tästä Jääkiekkoliiton sivuille pelipassin ostoon ja infoon www.finhockey.fi/index.php/pelaajalle/pelipassit 

JYP Tytöt- joukkue

Ilmoittautuminen on avattu JYP Tytöt joukkueeseen kaudelle 2022-2023.

Joukkue on suunnattu 7-12-vuotialle tytöille. Joukkueeseen voivat liittyä myös tätä nuoremmat ja vanhemmat tytöt.

Joukkueen valmentajina toimivat Panu Auvinen, Hanna Välivaara ja Katja Lehto.

Kausimaksu 250€ + jäsenmaksu 

Kausimaksu ja jäsenmaksu sisältää:

 •  2 jääharjoitus /vko 
 • Joukkue harjoittelee Minihallissa. 
 •  Hippoliigaan osallistumisen, jossa on 10-14 pelitapahtumaa 
 • IKH Jyväskylä -turnaukseen osallistuminen keväällä 2023 
 • Pelipaidat lainaksi seuralta kauden ajaksi 
 • JYP pelisukat omaksi Jäsenmaksun (sis. jäsenedut) 
 • JYP junnukortin, oikeuttaa pääsyn JYP Liigan kotiotteluihin (kortissa mainituin poikkeuksin) 
 • joukkueen kausi kestää elokuusta-huhtikuuhun 

 

Ilmoittautumisten käsittely ja lisätiedot:


Minna Maunonen

Toimistosihteeri

JYP Juniorit ry

P.040 743 4507
minna.maunonen@jypjuniorit.fi

 

 

Huomio! Pelipassin ja vakuutuksen hankinta! 

Toimintamaksu ei sisällä pelipassia ja vakuutusta. Kaudelle 2022-2023 pelipassien ja vakuutusten hankinta alkaa 1.5.2022. Ennen 1.5.2022 hankittu pelipassi ja vakuutus kirjautuu kuluvalle kaudelle.

Pelaajan vanhemmat hankkivat lapselleen itse pelipassin ja vakuutuksen suoraan jääkiekkoliiton järjestelmästä. Pelipassi ja vakuutus tulee olla hankittuna ennen ensimmäistä harjoitusta. Mikäli pelipassia ja vakuutusta ei ole – ei voi osallistua. Tästä Jääkiekkoliiton sivuille pelipassin ostoon ja infoon www.finhockey.fi/index.php/pelaajalle/pelipassit