Pelaajapolku - "Rakastu jääkiekkoon"

JYP Juniorit tarjoaa monipuolisia ja laadukkaita mahdollisuuksia jääkiekon harrastamiseen tytöille ja pojille. Kaikki toimintamme tehdään lasten ja nuorten lähtökohdat huomioiden seuran perusarvojen mukaisesti. Seuramme valmentajien taso on valtakunnallisesti korkealle tunnustettu. Valmentajamme on koulutettu jääkiekkoliiton, sekä seuran omien koulutuksien avulla. Seuramme kunniakysymys on laadukas ja suunniteltu toiminta.

Seuramme tarjoaa toimintaa aina 20-vuotiaille junioreille asti.

Kiekkoilun voi aloittaa jo 3-vuotiaana kiekkokoulussa tai sitten myöhemmin, ikä ei ole koskaan este harrastuksen aloittamiseen. Takaamme että pelipaikka ja -ryhmä löytyy seurastamme myös vanhemmalla iällä, yksilön lähtökohdat luonnollisesti huomioiden.

JYP Junioreissa voit valita kiekkokoulun jälkeen korttelikiekkotoiminnan (U8-U10 ikävaiheet). Korttelikiekossa pyrimme rakastuttamaan lapsia ja nuoria jääkiekon lisäksi kokonaisvaltaisesti liikuntaan, jotta he omaksuisivat liikunnallisen ja urheilullisen elämäntavan perusteita. Korttelikiekkotoiminnan jälkeen on mahdollista valita joko kilpaurheiluun maltillisesti tähtäävä ikäkausitoiminta tai harrastekiekkotoiminta.

Ikäkausitoiminnan puolella toimintamäärät ovat huomattavasti korkeammat kuin harrastekiekkopuolella. Harrastekiekon ajatuksena on tarjota nuorille harrastus jääkiekon parista, jossa tapahtumia on yksi viikkoa kohden. Ikäkausipuolella toimintamäärät vaihtelevat ikävuosien, mutta keskimäärin tapahtumia on noin viisi viikkoa kohden. Ensisijaisesti suuremman toimintamäärän vuoksi ikäkausitoiminta on myös hinnakkaampaa kuin harrastekiekko, joka on tehty tarkoituksella edullisemmaksi harrastusvaihtoehdoksi. Harrastekiekkotoiminta on tehty myös sen vuoksi, että jääkiekon pelaamisen voi aloittaa missä vaiheessa tahansa aiemmasta kokemuksesta riippumatta. Harrastekiekkotoiminta on oiva vaihtoehto niille lapsille ja nuorille, jotka haluavat nauttia ja pelata jääkiekkoa kevyemmin!

JYP JUNIORIT – RAKASTU JÄÄKIEKKOON!