JYP Juniorit nyt

JYP Juniorit yhteisö kattaa tänä päivänä perheineen noin 3000 ihmistä. Harrastajia on noin 700 sekä joukkueiden ja harrastusryhmien ympärillä toimivia vapaaehtoisia – valmentajia, ohjaajia ja toimihenkilöitä – noin 200. Seura järjestää vuosittain yli 4500 tapahtumaa ja toimii siten alueellisesti merkittävänä liikunnan ja urheilun järjestäjänä.

JYP Juniorit tarjoaa monipuolisia ja laadukkaita mahdollisuuksia jääkiekon harrastamiseen tytöille ja pojille. Kaikki toimintamme tehdään lasten ja nuorten lähtökohdat huomioiden seuran perusarvojen mukaisesti. Seuramme valmentajien taso on valtakunnallisesti korkealle tunnustettu. Valmentajamme on koulutettu Jääkiekkoliiton, sekä seuran omien koulutuksien avulla. Seuramme kunniakysymys on laadukas ja suunniteltu toiminta.

Seuramme tarjoaa toimintaa aina kiekkokoulusta U20-ikävaiheeseen asti.

Kiekkoilun JYPissä voit aloittaa jo 3-vuotiaana kiekko- ja luistelukoulussa tai sitten myöhemmin, ikä ei ole este harrastuksen aloittamiseen. JYP Junioreissa voit valita kiekkokoulun jälkeen lapsuusvaiheen U8-U10 joukkuetoiminnan, eli tuttavallisemmin korttelikiekkotoiminnan. Korttelikiekossa pyrimme rakastuttamaan lapsia jääkiekon lisäksi kokonaisvaltaisesti liikuntaan, jotta he omaksuisivat liikunnallisen ja urheilullisen elämäntavan perusteita. Korttelikiekkotoiminnan jälkeen on mahdollista valita joko kilpaurheiluun maltillisesti tähtäävä ikäkausijoukkuetoiminta tai KESKIMAA Harrasta Kiekkoa -harrastekiekkotoiminta.