Pelaajapolku


JYP Juniorit tarjoaa monipuolisia ja laadukkaita mahdollisuuksia jääkiekon harrastamiseen tytöille ja pojille. Kaikki toimintamme tehdään lasten ja nuorten lähtökohdat huomioiden seuran perusarvojen mukaisesti. Seuramme valmentajien taso on valtakunnallisesti korkealle tunnustettu. Valmentajamme on koulutettu jääkiekkoliiton, sekä seuran omien koulutuksien avulla. Seuramme kunniakysymys on laadukas ja suunniteltu toiminta.

Jääkiekon harrastamisen voit aloittaa jo 3-vuotiaan seuramme kiekkokoulussa. Seuramme tarjoaa toimintaa aina 18-vuotiaille junioreille asti. Kiekkoilun voi aloittaa jo kiekkokoulussa tai sitten myöhemmin, ikä ei ole koskaan este harrastuksen aloittamiseen. Takaamme että pelipaikka ja -ryhmä löytyy seurastamme myös vanhemmalla iällä, yksilön lähtökohdat luonnollisesti huomioiden.

JYP Junioreissa voit valita kiekkokoulun jälkeen korttelikiekkotoiminnan. Korttelikiekossa pyrimme innostamaan lapsia ja nuoria, jotta he oppisivat urheilullisen elämäntavan perusteita ja kiinnostuisivat jääkiekosta. Korttelikiekkotoiminnan jälkeen on mahdollista valita joko kilpaurheiluun maltillisesti tähtäävä ikäkausitoiminta tai harrastekiekkotoiminta.

Ikäkausitoiminnan puolella toimintamäärät ovat huomattavasti korkeammat kuin harrastekiekkopuolella. Harrastekiekon ajatuksena on tarjota nuorille harrastus jääkiekon parista, jossa tapahtumia on noin kaksi viikkoa kohden. Ikäkausipuolella toimintamäärät vaihtelevat ikävuosien, mutta keskimäärin tapahtumia on noin viisi viikkoa kohden. Suuremman toimintamäärän ja toiminnan paremman laadukkuuden vuoksi ikäkausitoiminta on myös hinnakkaampaa kuin harrastekiekko, joka on tehty tarkoituksella erittäin edulliseksi harrastaa. Harrastekiekkotoiminta on tehty myös sen vuoksi, että jääkiekon pelaaminen ei jäisi kiinni rahasta.
   
Lisää uutisia
JYP Juniorit
«  Heinäkuu   »
Kategoriat