Visio

Mittarina toimivat Olympiakomitean seurojen laatuohjelman / Tähtiseura-arvion mukaiset laatutekijät: johtaminen ja hallinto, urheilutoiminta, seuran ihmiset sekä aineelliset resurssit
(KLIK).

Pelaajapolkumme (KLIK) mahdollistaa jääkiekkoilun niin harraste-, kilpa- kuin kansainvälisellä tasolla. Seuramme kilpaurheilullinen menestys ja harrastekiekkotoiminta ovat kansallista kärkitasoa. Tuemme pelaajiemme elämänhallintaa yhdessä koulun ja kodin kanssa. Enemmistö JYP Jyväskylä Oy:n pelaajista on juniorituotannostamme. Olosuhteemme ovat ensiluokkaiset, mahdollistaen kehittävän, innostavan ja monipuolisen harjoittelun. Jäsenistömme tyytyväisyys on korkealaatuista seuran asettamin mittarein.

Tämän saavuttamiseksi olemme määrittäneet strategiset kehityshankkeet, jotka heijastuvat toimenpiteiksi toiminnan organisointiin ja priorisointiin. Tavoitteenamme on kehittää toimintaamme kokonaisvaltaisesti, asetetun vision mukaisen toiminnan mittaamiseksi ja saavuttamiseksi. Seura asettaa tavoitteeksi, että vision mukainen toiminta on todennettavissa viimeistään vuoteen 2025 mennessä.


   
Lisää uutisia
JYP Juniorit
«  Huhtikuu   »
Kategoriat