Tule mukaan Easy Hockey harrastetoimintaan!
30.9.2016 10:19 Uutiset / JYP etusivu

Easy Hockeyhin kaivataan pelaajia!

Easy Hockey kaudella 2016-2017

JYP Junioreiden Easy Hockey toiminta on alkamassa lokakuun puolivälissä. Yritämme saada aktivoitua lisää harrastajia toimintaan mukaan, jotta voimme tarjota parempia harjoitteluolosuhteita Easy Hockey joukkueillemme.

JYP Junioreiden Easy Hockey tarjoaa 10-+20 vuotialle lapsille ja nuorille mahdollisuuden harrastaa jääkiekkoa kavereiden kanssa ilman kilpailullisia tavoitteita. Easy Hockeyhin voi tulla harrastamaan jääkiekkoa, vaikka ei olisi aikaisempaa kokemusta lajista. Harjoitustapahtumia tulee talven aikana olemaan keskimäärin noin 2 kertaa viikossa

Joukkueet tulevat pääsääntöisesti harjoittelemaan minihallissa ennen tekojäiden tuloa, jos ryhmäkoko ei ylitä 15 pelaajaa. Ryhmäkoon noustessa 15 pelaajaan, pyrimme tarjoamaan joukkueille lisää harjoitusvuoroja Killeriltä tai harjoitushallista.

Saatuamme jaettua jäävuorot, niin ilmoitamme toimintaan ilmoittautuneille tarkemman ajankohdan Easy Hockeyn alkamiselle.

Harjoittelukausi maksaa 495€ sekä ilmoittautumismaksu 50€, eli yhteensä 545€
Ilmoittautumaan pääset tästä -> www.jypjuniorit.fi/lomakkeet/1244/12e3247b-...

Easy Hockey joukkueet tarvitsevat toimiakseen myös vapaaehtoisia valmentajia ja toimihenkilöitä. Jos olet kiinnostunut toimimaan joukkueen valmentajana tai toimihenkilönä, niin ota yhteyttä allekirjoittaneeseen.

Mikko Viitanen
JYP Juniorit ry
Valmennuspäällikkö
+358400475621
mikko.viitanen@jypjuniorit.fi


   
Lisää uutisia
JYP Juniorit
«  Helmikuu   »
Kategoriat