Centero auttaa Jyp Junioreita saamaan kustannussäästöjä
Julkaistu: 09.04.2018 00.00

Centero auttaa Jyp Junioreita saamaan kustannussäästöjä

Centero auttaa Jyp Junioreita saamaan kustannussäästöjä

Jyväskyläläisen IT-talo Centeron ja JYP Junioreiden yhteistyö alkoi vuonna 2016, kun seura vaihtoi Centeron neuvosta aiemmin käytössä olleen perinteisen Microsoft Office 365 ?pakettinsa vastaavaan voittoa tavoittelemattomille organisaatioille tarkoitettuun kokonaisuuteen.

Office 365 Nonprofit -palvelun kautta kaikilla voittoa tavoittelemattomilla järjestöillä on mahdollisuus saada Microsoftin tuotteita ja työkaluja joko ilmaiseksi tai huomattavan edullisesti. Jyp Junioreilla on Nonprofit-palvelun puitteissa käytössään muun muassa pilvipalvelut, Sharepoint ja Teams, joka toimii ikään kuin seuran sisäisenä sosiaalisena mediana. Sen lisäksi käytössä ovat tietysti Word, Excel ja muut perinteiset toimisto-ohjelmat.

Kustannussäästöjen lisäksi Office 365 Nonprofit -palveluun siirtyminen on helpottanut seuran tiedostojen hallintaa ja yleistä viestintää. Tarvittavat tiedot, asiakirjat ja videot säilyvät tallessa turvallisesti eikä työntekijöiden tarvitse enää etsiä tärkeitä tietoja nopeasti täyttyvien sähköpostilaatikoiden syövereistä, kun kaikki tarvittava on kootusti yhdessä paikassa.

Centero auttaa voittoa tavoittelemattomia järjestöjä, organisaatioita ja esimerkiksi kirjastoja Office 365 Nonprofit-pavelun käyttöönotossa ja tarvittavien hakemusten täyttämisessä.

Tutustu palveluun Centeron sivuilla täällä tai ota yhteyttä ja kysy lisää urheiluseurojen tai muiden voittoa tavoittelemattomien organisaatioiden mahdollisuuksista hyödyntää Microsoftin palveluita.

Centero Oy / 010 3974 200 / www.centero.fi

Centero

Seuran uusimmat