JYP Junioreiden Tuki ry tukee JYP Junioreiden toimintaa - harrastusavustusten hakuaika käynnissä!
Julkaistu: 07.02.2019 00.00

JYP Junioreiden Tuki ry tukee JYP Junioreiden toimintaa - harrastusavustusten hakuaika käynnissä!

JYP Juniorit Tuki ry tukee JYP Junioreiden toimintaa – harrastusavustusten hakuaika 24.2.2019 asti!

JYP Juniorit Tuki ry on 1980 perustettu yleishyödyllinen yhdistys, joka tukee vuosittain valitsemaansa kohdetta JYP Junioreiden toiminnassa. Kahtena viime vuonna kohteet ovat olleet Kiekkokoulutoiminnan tukeminen, sekä niiden vähävaraisten harrastajien tukeminen, jotka ovat jääneet Jääkiekkoliiton jakaman Mika Anttosen säätiön tuen ulkopuolelle. JYP Junioreiden toiminnan ulkopuolella JYP Juniorit Tuki ry tukee lisäksi vuosittain valitsemaansa Keski-Suomen juniorijääkiekkoiluun sekä jääkiekon ulkopuolella lasten ja/tai nuorten hoitoon tai kasvatukseen liittyvää kohdetta.

JYP Juniorit Tuki ry tukee JYP Junioreiden vähävaraisia harrastajia avustuksin. Haettavat avustukset koskevat JYP Junioreissa harrastavia tai harrastamaan aikovia lapsia ja nuoria. JYP Junioreiden perheillä on mahdollisuus hakea avustuksia vuosittain helmikuussa. Varsinaiset avustuspäätökset hakuajan jälkeen JYP Juniorit Tuki ry hallitus. Avustushaku on suunnattu kaikille junioreille kiekkokoulusta B-junioreihin.

”Tuki kiekkokouluun on ollut itsessään jo iso mahdollistaja sen kehittymisessä. Määrät ovat muutamassa vuodessa tuplaantuneet ja tällä hetkellä kiekkokoulussa luistelee noin 150 lasta. Toimintamaksut on aiempina vuosina pystytty osittain tämän myötä puolittamaan ja nyt pitämään samalla tasolla. Vähävaraisten harrastajien tuki on puolestaan upea lisä perhekohtaisiin tarpeisiin koskien kaikkia seuramme junioreita”, kiittelee JYP Juniorit ry toiminnanjohtaja Lauri Karhunen.

Hakuohjeet ja lomake: https://urly.fi/19pw

Lisätietoja:

Lauri Karhunen

JYP Juniorit ry

Toiminnanjohtaja

050 547 7777


Minna Maunonen

JYP Juniorit ry

Toimistosihteeri

040 743 4507

Seuran uusimmat