OP Keski-Suomen Kiekkokoulu 2019-2020
JYP Junioreiden ja OP Keski-Suomen Kiekkokoulu 2019-2020

Suurta suosiota nauttinut JYP Junioreiden ja OP Keski-Suomen Kiekkokoulu järjestetään kaudella 2019-2020 Hippoksen LähiTapiola Areenalla. Haluamme tarjota seurassamme ensiaskeleita ottaville pelaajillemme hyviä harjoitusolosuhteita sekä lasta innostavaa ja kehittävää urheilutoimintaa heti JYP Junioreiden pelaajapolun alussa.

JYP Junioreiden ja OP Keski-Suomen Kiekkokoulu kaudella 2019-2020 on suunnattu 2016-2010 syntyneille pojille ja tytöille, jotka haluavat oppia jääkiekon lajitaitoja hauskan ja innostavan toiminnan kautta.

Kiekkokoulu kaudella 2019-2020 järjestetään Hippoksen LähiTapiola Areenalla sunnuntaiaamuisin, alkaen lokakuussa ja päättyen maaliskuun aikana. Harjoituskertoja kiekkokoulussa tulee 20 kappaletta. Ryhmät aloittavat lokakuussa ja aloitus ajankohdasta informoidaan ilmoittautuneita. Kiekkokoulun hinta koko kaudelta on 165€.

Kiekkokoulun toimintamaksu 165€ sisältää:

 • 20 ohjattua jääharjoitusta
 • Kiekkokoulun harjoituspaidan
 • Pelisukat
 • Jäsenmaksun

HUOM! Kiekkokoulun hinta ei sisällä vakuutusta eikä jääkiekkoliiton pelipassia. Jokaisen tulee hankkia itse Jääkiekkoliiton pelipassi ja vakuutus Olympiakomiten Suomisport -järjestelmästä. Voimassa oleva pelipassi ja vakuutus on edellytys osallistumiselle. Jääkiekkoliiton järjestelmä ohjaa pelipassin ja vakuutuksen hankinnassa pelaajan iän perusteella. Kiekkokoululaisille oikea pelipassi ja vakuutus on SEURAPASSI ja pelipassi seuraksi valitaan JYP Juniorit ry. Pelipassin ja vakuutuksen ostoon tästä linkistä https://info.suomisport.fi/ lisätietoja pelipasseista ja vakuutuksista tästä linkistä JÄÄKIEKKOLIITTO pelipassi info. Ohjeet Suomisport tunnuksen luomiseen KLIK

ILMOITTAUDU KIEKKOKOULUUN (varaa ilmoittautumislomakkeen täytön yhteyteen pankkitunnuksesi, sillä maksu suoritetaan ilmoittautumisen yhteydessä. Mikäli täytät ilmoittautumislomakkeen ja et saa maksua suoritettua -> ethän täytä tupla ilmoittautumista. Saat vahvistuksen onnistuneesta lomakkeen täytöstä sähköpostiisi ja myöhemmässä vaiheessa maksulinkin.)

Aikuinen/lapsi ryhmä 1 Myrskyt: Sunnuntaisin klo 9.30-10.30 (MAX.20pelaajaa)
Aikuinen/lapsi ryhmä 2 Hurrikaanit: Sunnuntaisin klo 10.30-11.30 (MAX 20 pelaajaa)
Aikuinen/lapsi ryhmä 3 Hyrrät: Sunnuntaisin klo 11.30-12.30 (MAX 20 pelaajaa)
Kiekkokoulu ryhmä 4 Hytöset: Sunnuntaisin klo 9.30-10.30 ( MAX 50 pelaajaa)
Kiekkokoulu ryhmä 5 Immoset: Sunnuntaisin klo 10.30-11.30 (MAX 50 pelaajaa)


Kiekkokouluun osallistuvilla pelaajilla pitää olla vähimmäisvarustuksena kiekkokoulun harjoitustapahtumissa luistimet, jääkiekkomaila, pelihanskat tai hansikkaat, ristikollinen jääkiekkokypärä ja kaulasuoja. Täyttä jääkiekkovarustusta suositellaan kaikille pelaajille.

Kiekkokoulussa kaudella 2019-2020 on viisi ryhmää, jotka ovat jaettuna iän ja taitotason mukaan.

Kiekkokoulun harjoitusaikoihin saattaa tulla kauden aikana muutoksia. Seura tiedottaa mahdollisista harjoitusaikataulujen muutoksista erikseen. Kiekkokoulu pelaajat lisätään seuramme sivuston Jopox palvelun pukukoppiin, jonka kautta tiedostamme toiminnasta kiekkokoulu ryhmittäin.

Aikuinen/lapsi -ryhmä

Aikuinen/lapsi -ryhmä on suunnattu 3-6 vuotiaille lapsille, jotka tarvitsevat vanhemman apua ja läsnäoloa liikkumiseensa jäällä. Lapsensa kanssa jäälle tulevalla aikuisella pitää olla vähimmäisvarustuksena harjoitustapahtumissa luistimet, jääkiekkomaila ja kypärä. Ryhmän harjoittelussa harjoitellaan jääkiekon laji- ja pelitaitoja monipuolisesti pelien, leikkien, kisojen ja taitoratojen avulla. Aikuinen/lapsi -ryhmät harjoittelevat Hippoksen LähiTapiola Areenalla sijaitsevassa minihallissa kolmessa eri ryhmässä.

Aikuinen/lapsi -ryhmät ja harjoitusajankohdat:

Ryhmä 1 Myrskyt: Sunnuntaisin klo 9.30-10.30

Ryhmä 2 Hurrikaanit: Sunnuntaisin klo 10.30-11.30

Ryhmä 3 Hyrrät: Sunnuntaisin klo 11.30-12.30

Aikuinen/lapsi -ryhmiin otetaan korkeintaan 20 pelaajaa.


Kiekkokouluryhmä 4 : HYTÖSET

Kiekkoryhmä on suunnattu 6-9 vuotiaille lapsille, jotka pystyvät liikkumaan jäällä itsenäisesti ilman vanhemman läsnäoloa ja haluavat siirtyä seuraavaksi kaudeksi seuran junnu- tai harrastekiekkoon (G-E juniorit). Ryhmän harjoittelussa harjoitellaan jo laji- ja pelitaitoja junnukiekosta (G-F ja Tyttökiekko) tutuilla menetelmillä, joissa painopisteenä on lajitaitojen oppiminen pelinomaisessa harjoitteluympäristössä. Kiekkoryhmä harjoittelee Hippoksen LähiTapiola Areenalla klo.09.30-10.30.

Hytöset: Sunnuntaisin klo 9.30-10.30

Hytöset -ryhmään otetaan korkeintaan 50 pelaajaa.

Kiekkokouluryhmä 5: IMMOSET

Luisteluryhmä on suunnattu 4-6 vuotiaille lapsille, jotka pystyvät liikkumaan jäällä itsenäisesti ilman vanhemman läsnäoloa. Ryhmän harjoittelussa harjoitellaan jo laji- ja pelitaitoja junnukiekosta (G-F ja Tyttökiekko) tutuilla menetelmillä, joissa painopisteenä on lajitaitojen oppiminen pelinomaisessa harjoitteluympäristössä. Luisteluryhmä harjoittelee Hippoksen LähiTapiola Areenalla klo.10.45-11.45.

Immoset: Sunnuntaisin klo 10.30-11.30

Immoset -ryhmään otetaan korkeintaan 50 pelaajaa.


Kiekkokoulun urheilutoiminta nojaa vahvasti seuran valmennuslinjaukseen, joka käsittää koko seuran pelaajapolun Kiekkokoulusta B-ikäluokkaan asti. Valmennuslinjauksessa on otettu huomioon nykyaikaisen taidon opettamisen mallit ja taidon opettamista lähestytäänkin non-lineaarisen pedagogiikan ja differentiaalisen harjoittelu- ja valmennustoiminnan kautta.

Kiekkokoulutoiminnan valmennuslinjaus:

Ihmisen valmentaminen

 • Lapsen luottamuksen kehittäminen innostavan, onnistumisen ja pätevyyden tuntemuksia antavan harjoitusympäristön kautta, sekä tasoharjoittelun avulla
 • Tehtäväsuuntautunut valmennus- ja motivaatioilmasto, jonka johdosta pelaaja oppii keskittymään yrittämiseen, oppimisprosessiin ja kehittymiseen
 • Pelaajan ajattelun taitojen kehittäminen kysymyksien avulla – valmennus ei anna valmiita vastauksia
 • Harjoitus- ja harjoittelukulttuuriin kasvattaminen
 • Monipuolinen harjoittelu lajiharjoittelussa
 • Painopisteenä taito- ja nopeusominaisuudet sekä havaintomotoriset taidot
 • Harjoittelun suunnittelussa ja toteutuksessa otetaan huomioon pelaajan kehitysvaiheet
 • Monipuolisen harjoittelun avulla pyritään hyödyntämään pelaajan kehitysvaiheiden antamat mahdollisuudet ominaisuuksien ja elinjärjestelmien kehittämisessä.
 • Monilajiseen ja omatoimiseen harrastamiseen kannustaminen

Urheilijan valmentaminen

Jääkiekkoilijan valmentaminen

 • Harjoittelu- ja kilpailutoiminnan pitää olla pelaajaa innostavaa ja viedä häntä kohti lajirakkauden syntymistä
 • Harjoittelun painopisteenä lajitaitojen oppiminen pelien, leikkien ja kisojen kautta
 • Havainnointi ja päätöksentekotaidot mukana jokaisessa harjoitteessa
 • Lajitaitoharjoittelu on piilotettu harjoitteiden sekaan - Toistoja ilman toistoja
 • Harjoitusympäristöä muokataan nopeustaitavuuden ja havaintomotoriikan kehittämisen ehdoilla – Pelinomaisuus

JYP Junioreiden Kiekkokoulu – Enemmän kuin jääkiekkoa


Ilmoittautumisten vastaanotto ja lisätiedot:

Minna Maunonen

Toimistosihteeri

JYP Juniorit ry

minna.maunonen@jypjuniorit.fi

P. 040 743 4507


   
Lisää uutisia
JYP Juniorit
«  Huhtikuu   »
Ma Ti Ke To Pe La Su
12345
6789101112
13141516171819
20212223242526
27282930
 
Kategoriat