Terveystalo JYP Junioreiden pääyhteistyökumppaniksi
Julkaistu: 14.08.2020 00.00

Terveystalo JYP Junioreiden pääyhteistyökumppaniksi

Terveystalo ja JYP Juniorit ovat sopineet 3-vuotisesta yhteistyöstä. Terveystalo tukee JYP Junioreiden toimintaa tarjoamalla asiantuntevaa urheiluterveydenhuoltoa ja takaamalla toimivan ja nopean hoitoketjun tapaturmien sattuessa.

Terveystalo huolehtii jatkossa JYP Junioreiden joukkueiden sekä toimistohenkilökunnan kokonaisvaltaisesta terveydenhuollosta. Terveystalo takaa sujuvan ja nopean hoitoketjun laajalla palvelutarjonnallaan vuoden jokaisena päivänä.

- JYP Juniorit on merkittävä nuorten liikuttaja Jyvässeudulla – on hienoa päästä auttamaan nuorilla urheilijoita takaisin pelikentille ja tarjota pelaajien perheille ensiluokkaisia terveys- ja hyvinvointipalveluita, sanoo aluejohtaja Jani Kykyri Jyväskylän Terveystalosta.

- Solmitun yhteistyön myötä seuramme pelaajille on tarjolla laadukas hoitoketju, jossa ei tarvitse odotella turhia. Tapaturman sattuessa JYP Juniorien yhteydenotot Terveystalossa ottaa vastaan erikseen seuramme asioita koordinoivat urheiluseurakoordinaattorit, JYP Junioreiden toiminnanjohtaja Lauri Karhunen sanoo.

Terveystalo Jyväskylä on vuoden jokaisena päivänä avoinna oleva täyden palvelun lääkärikeskus. Terveystalo tarjoaa laajat lääkäri- ja diagnostiikkapalvelut, fysioterapiapalvelut, tapaturmapäivystys sekä sairaalapalvelut. Lisäksi Terveystalon valtakunnallinen verkosto palvelee pelaajia vieraspelimatkoilla.


Tutustu JYP Junioreiden tapaturmaohjeistukseen ja terveyspalvelujärjestelmään täältä:
https://www.jypjuniorit.fi/seura/41039/tapaturmat-...

Lisätietoja yhteistyöstä antavat:

Lauri Karhunen, Toiminnanjohtaja / JYP Juniorit ry
Jani Kykyri, Aluejohtaja / Terveystalo
Mika Kivinen, Operatiivinen päällikkö, sport ja kumppaniyhteistyö / Terveystalo