Julkaistu: 01.10.2020 00.00

Jääkiekkoliitontukihaku syksy 2020 U9,U10, U11 ja U12 ikäluokat

Jotta jääkiekkoharrastamisen aloittaminen tai sen jatkaminen ei olisi kiinni perheen taloudellisesta tilanteesta, on vähävaraisille perheille tarjolla tukea lasten ja nuorten jääkiekkoharrastamisen kustannuksiin. Keväisin tukea voivat hakea vanhemmat pelaajat (ikäluokat U14-U18) ja syksyisin nuoremmat (ikäluokat U9-U12).

Jääkiekkoliiton tukihaku SYKSYN HAKU – IKÄLUOKAT U9-U12

Hakuaika: 5.-23.10.2020 Hakemukset on toimitettava seuran toimistolle KE 21.10.2020 mennessä, jotta ehdimme toimittaa hakemukset määräajan puitteissa Jääkiekkoliitolle.

Päätökset tulevat jääkiekkoliitolta 30.11.2020 mennessä. Informoimme tuen saaneita perheitä henkilökohtaisesti.

Myönnetyt tuet jääkiekkoliitto maksaa seuran tilille joulukuussa, josta ne hyvitetään tuen saavan pelaajan toimintamaksuun.

Tukisummat on porrastettu ikäluokittain seuraavasti: U11-U12 /300 € ja U9-U10 /200 €.

Tuki on pelaajakohtainen ja se kohdistetaan pelaajan kauden 2020-21 kausimaksuihin.

Kriteerit tuen myöntämiselle (tukea hakevat pelaajat):
Perheen työttömyydestä, sairauksista, lasten runsaslukuisuudesta tai muusta toimeentuloon vaikuttavista syistä johtuvat taloudelliset haasteet.

Pelaajien perheet eivät voi hakea tukea suoraan Jääkiekkoliitolta. vaan JYP Junioreiden pelaajien perheet hakevat tukea seuran toimiston kautta. Hakemukset toimitetaan JYP Junioreiden toimiston kautta Jääkiekkoliitolle. Seuran toimistolla hakemuksia käsitellään ehdottoman luottamuksellisesti.

Hakemuksessa kysyttävät kysymykset löytyvät LOMAKKEELTA KLIK

Tukihakemukset toimitetaan sähköpostitse minna.maunonen@jypjuniorit.fi

Voit täyttää lomakkeen ja lähettää sähköpostin liitteenä tai kirjoittaa vastaukset sähköpostin tekstikenttään. Tärkeää, että vastaat kaikkiin kysymyksiin. Kysymykset joissa on vastaukseen on annettu vaihtoehdot, valitse vastaus annetuista vaihtoehdoista. Huoltajan perustelut kohdassa sana on vapaa. Vain hakemukset, joissa kaikkiin kysymyksiin on vastattu käsitellään.

Yhteyshenkilö ja lisätiedot:

Minna Maunonen

Toimistosihteeri

JYP Juniorit ry

minna.maunonen@jypjuniorit.fi

P.040 743 4507


Lisätietoa Jääkiekkoliiton tukien hausta löytyy: Jäakiekkoliiton sivuilta ja Jääkiekkoliiton materiaalipankista.