Easy Play - harrasteryhmät - KUTSU PELILLE!
Julkaistu: 24.08.2018 00.00

Easy Play - harrasteryhmät - KUTSU PELILLE!

Easy Play -harrasteryhmät

KUTSU PELILLE!

JYP Juniorit ja O2-Jyväskylä aloittavat yhteisen harrastetoiminnan Palokan alueella. Easy Play -toiminnan ajatuksena on järjestää pelitoimintaa pipolätkän ja salibandyn parissa paikallisesti. Toiminnalla halutaan tavoittaa pelaamisesta innostuneet lapset ja nuoret sekä tuoda juniorit mukavan harrastetoiminnan pariin. Easy Play -toiminnassa pelit järjestetään kahdesti viikossa - toiset pelit pidetään Palokan koululla (salibandya) ja toiset pelit Palokan tekojäällä (pipolätkä).

Easy Play -harrasteryhmät

E-/D-juniorit 05-08 -syntyneet

C-/B-juniorit 01-04 -syntyneet

Ilmoittaudu Easy Play -harrasteryhmiin tästä!

Easy Play -harrasteryhmät aloittavat harjoittelun tiistaina 2.10.2018. Lokakuun ajan harjoitukset ovat kerran viikossa Palokan koululla (salibandya). Marraskuusta alkaen toinen harjoitus pidetään Palokan tekojäällä. Pipolätkäharjoituksia varten pelaajalla tulee pelaajilla olla vähimmäisvarustuksena luistimet, jääkiekkomaila, pelihanskat tai hansikkaat, ristikollinen jääkiekkokypärä ja kaulasuoja maila ja salibandyharjoituksia varten sisäpelikengät sekä salibandymaila. Toiminta aloitetaan mikäli ryhmiin on ilmoittautunut vähintään 12 pelaajaa. Ryhmän maksimikoko on 20 pelaajaa.

Salibandyharjoitukset pidetään tiistaisin Palokan koululla klo 16.00-17.00 (C-/B-juniorit) ja klo 17.00-18.00 (E-/D-juniorit). Pipolätkäharjoitusten ajankohta selviää syyskuussa. Harjoittelu päättyy huhtikuun lopussa 2019. Easy Play -toimintaa on tavoitteena laajentaa kaudelle 2019-2020 Jyväskylässä Palokan lisäksi myös muille asuinalueille.

Kausimaksu 265€

Sisältää:

• Harjoittelun talvikauden ajan (lokakuu-huhtikuu)

• Valmennuksen

• Vakuutuksen

• JYP junnukortin, jolla sisäänpääsy JYP:n liigapeleihin

• 2 x pelipaitaa (salibandy ja jääkiekko)

• JYP Junioreiden ja O2-Jyväskylän jäsenmaksun, sekä niiden tuomat seuraedut

• Jääkiekko- ja salibandylisenssit

• Jopox -palvelun käytön


Otatko vastaan Kutsun pelille ? Tule mukaan JYP Junioreiden ja O2-Jyväskylän Easy Play joukkueeseen Ilmoittaudu TÄSTÄ!

JYP Juniorit ry – www.jypjuniorit.fi ja O2-Jyväskylä – www.o2-jkl.fi

Seuran uusimmat