Ilmoittaudu kiekkokouluun - kevätkausi starttaa!
Julkaistu: 04.01.2023 09.12

Ilmoittaudu kiekkokouluun - kevätkausi starttaa!

Kiekkokoulun kevätkausi starttaa 8.1.2023 ilmoittaudu mukaan!

JYP Junioreiden ja OP Keski-Suomen Kiekkokoulu 2022-2023 kevätkausi 2023 (jo syksyllä toimintaan mukaan ilmoittautuneiden ei tarvitse ilmoittautua kevääksi uudelleen)

JYP Junioreiden ja OP Keski-Suomen Kiekkokoulu kaudella 2022-2023 on suunnattu 2019-2013 syntyneille pojille ja tytöille, jotka haluavat oppia jääkiekon lajitaitoja hauskan ja innostavan toiminnan kautta.

Kiekkokoulu kevätkaudella 2023 järjestetään Hippoksen LähiTapiola Areenalla sunnuntaiaamuisin. Harjoituskertoja kiekkokoulussa kevätkaudella on 10 kappaletta. Kiekkokoulun hinta kevätkausi on 100€.

Kiekkokoulun toimintamaksu kevät 2023 100€ sisältää:

  • 10 ohjattua jääharjoitusta
  • Kiekkokoulun harjoituspaidan
  • Pelisukat
  • Jäsenmaksun
  • JYP Juniorikortin, jolla pääsy JYP Liigan kotiotteluihin

Saat vahvistuksen onnistuneesta ilmoittautumisesta sähköpostiisi, joten tarkistathan, että vanhemman tietojen kohdalla sähköpostisi on oikein kirjoitettu.

Kiekkokouluun osallistuvilla pelaajilla tulee olla vähimmäisvarustuksena kiekkokoulun harjoitustapahtumissa luistimet, jääkiekkomaila, pelihanskat tai hansikkaat, ristikollinen jääkiekkokypärä ja kaulasuoja. Täyttä jääkiekkovarustusta suositellaan kaikille pelaajille. Vanhempi-lapsi ryhmässä varustus kypärä, luistimet ja maila.

Kiekkokoulussa kaudella 2022-2023 on neljä ryhmää, jotka ovat jaettuna iän ja taitotason mukaan.

Kiekkokoulun harjoitusaikoihin saattaa tulla kauden aikana muutoksia. Seura tiedottaa mahdollisista harjoitusaikataulujen muutoksista erikseen. Kiekkokoulu pelaajat lisätään seuramme sivuston Jopox palvelun pukukoppiin, jonka kautta tiedostamme toiminnasta kiekkokoulu ryhmittäin.

Aikuinen/lapsi -ryhmät

Aikuinen/lapsi -ryhmä on suunnattu 3-6 vuotiaille lapsille, jotka tarvitsevat vanhemman apua ja läsnäoloa liikkumiseensa jäällä. Lapsensa kanssa jäälle tulevalla aikuisella pitää olla vähimmäisvarustuksena harjoitustapahtumissa luistimet, jääkiekkomaila ja kypärä. Ryhmän harjoittelussa harjoitellaan jääkiekon laji- ja pelitaitoja monipuolisesti pelien, leikkien, kisojen ja taitoratojen avulla. Aikuinen/lapsi -ryhmät harjoittelevat Hippoksen LähiTapiola Areenalla sijaitsevassa minihallissa kolmessa eri ryhmässä.

Aikuinen/lapsi -ryhmät ja harjoitusajankohdat:

Ryhmä 1 Myrskyt: Sunnuntaisin klo 9.30-10.30

Ryhmä 2 Hurrikaanit: Sunnuntaisin klo 10.30-11.30

Aikuinen/lapsi -ryhmiin otetaan korkeintaan 20 pelaajaa/ryhmä.

Kiekkokouluryhmä 4 : HYTÖSET

Hytöset-ryhmä on suunnattu 6-9 vuotiaille lapsille, jotka pystyvät liikkumaan jäällä itsenäisesti ilman vanhemman läsnäoloa ja haluavat siirtyä seuraavaksi kaudeksi seuran junnu- tai harrastekiekkoon (U8-U12 juniorit). Ryhmän harjoittelussa harjoitellaan jo laji- ja pelitaitoja junnukiekosta (U8-U10 ja Tyttökiekko) tutuilla menetelmillä, joissa painopisteenä on lajitaitojen oppiminen pelinomaisessa harjoitteluympäristössä. Hytöset-ryhmä harjoittelee Hippoksen LähiTapiola Areenalla klo.09.30-10.30.

Hytöset: Sunnuntaisin klo 9.30-10.30

Hytöset -ryhmään otetaan korkeintaan 50 pelaajaa.

Kiekkokouluryhmä 5: IMMOSET

Immoset-ryhmä on suunnattu 4-6 vuotiaille lapsille, jotka pystyvät liikkumaan jäällä itsenäisesti ilman vanhemman läsnäoloa. Ryhmän harjoittelussa harjoitellaan jo laji- ja pelitaitoja junnukiekosta (U8-U10 ja Tyttökiekko) tutuilla menetelmillä, joissa painopisteenä on lajitaitojen oppiminen pelinomaisessa harjoitteluympäristössä. Immoset-ryhmä harjoittelee Hippoksen LähiTapiola Areenalla klo.10.45-11.45.

Immoset: Sunnuntaisin klo 10.30-11.30

Immoset -ryhmään otetaan korkeintaan 50 pelaajaa.

Kiekkokoulun urheilutoiminta nojaa vahvasti seuran "Kutsu pelille"- valmennuslinjaukseen, joka käsittää koko seuran pelaajapolun Kiekkokoulusta U20-ikäluokkaan asti. Valmennuslinjauksessa on otettu huomioon nykyaikaisen taidon opettamisen mallit ja taidon opettamista lähestytäänkin non-lineaarisen pedagogiikan ja differentiaalisen harjoittelu- ja valmennustoiminnan kautta.

HUOM! Kiekkokoulun hinta ei sisällä vakuutusta eikä jääkiekkoliiton pelipassia. Jokaisen tulee hankkia itse Jääkiekkoliiton pelipassi ja vakuutus Olympiakomitean Suomisport -järjestelmästä. Voimassa oleva pelipassi ja vakuutus on edellytys osallistumiselle. Jääkiekkoliiton järjestelmä ohjaa pelipassin ja vakuutuksen hankinnassa pelaajan iän perusteella. Kiekkokoululaisille oikea pelipassi ja vakuutus on KIEKKOKOULUREKISTERÖINTI ja pelipassi seuraksi valitaan JYP Juniorit ry. Pelipassin ja vakuutuksen ostoon tästä linkistä https://info.suomisport.fi/ lisätietoja pelipasseista ja vakuutuksista tästä linkistä JÄÄKIEKKOLIITTO pelipassi info. Ohjeet Suomisport tunnuksen luomiseen

ILMOITTAUDU KLIK!

Ilmoittautumisten käsittely ja lisätiedot:

Minna Maunonen
Toimistosihteeri
JYP Juniorit ry
minna.maunonen@jypjuniorit.fi
P.040 743 4507