Easy Hockeysta KESKIMAA Harrasta kiekkoa -toiminta
Julkaistu: 24.02.2023 11.26

Easy Hockeysta KESKIMAA Harrasta kiekkoa -toiminta

JYP Junioreiden 10-17 -vuotiaille suunnattu Easy Hockey -toiminta muuttuu KESKIMAA Harrasta kiekkoa -toiminnaksi. On tärkeää, että kilpakiekon rinnalla tarjotaan mahdollisuutta harrastaa jääkiekkoa rennommin 1-2 kertaa viikossa. Seura kokee matalankynnyksen harrastamismahdollisuuden erittäin tärkeäksi ja Osuuskauppa Keskimaa halusi olla mukana kehittämässä lasten ja nuorten harrastekiekkoa entistä laadukkaammaksi ja saavutettavammaksi. Keskimaan viestintä- ja markkinointijohtaja Noora Luoma: ”Me Keskimaalla olemme jo pitkään panostaneet kumppanien kanssa keskisuomalaisten lasten ja nuorten harrastusmahdollisuuksien parantamiseen ja ylläpitämiseen. Matalan kynnyksen junnukiekkoilu on juuri sellaista toimintaa, jossa haluamme olla mukana, koska se tekee harrastamisesta arjessa helpompaa, houkuttelevaa ja edullisempaa mahdollisimman monelle lapselle ja nuorelle. Toivottavasti moni uusi ja lajin pariin palaavakin kiekkoilija innostuu pelaamaan!”

Harrasta kiekkoa -toiminta antaa lapsille ja nuorille mahdollisuuden pelata ja harrastaa jääkiekkoa rennosti, mielekkäästi ja matalin kustannuksin. Harrastekiekossa voit nauttia jääkiekon harrastamisesta ja opetella uusia taitoja kerran viikossa hauskassa ja tuetussa ympäristössä. Aiempaa kokemusta jääkiekosta et tarvitse, sillä harrastekiekko on paikka lähteä tutustumaan uuteen lajiin ja pelata jääkiekkoa omilla ehdoilla.

Tarkoituksena on perustaa ensi syksynä Jyväskylässä toimivan ryhmän rinnalle uusi Harrasta kiekkoa -ryhmä Laukaaseen. Voitkin nyt lähteä mukaan kokeilemaan KESKIMAA Harrasta kiekkoa -toimintaa, kun JYP Juniorit järjestää avoimen kokeilukerran Laukaassa, Peurungan jäähallissa, lauantaina 4.3. klo 15.10-16.00. Aiempaa kokemusta jääkiekosta et tarvitse ja tapahtumaan ei tarvitse ilmoittautua. Tarvitset mukaan:
- Luistimet ja jääkiekkomailan
- Kaulasuojan
- Ristikollisen jääkiekkokypärän
- Jääkiekkohanskat (tai nahkarukkaset)

Täyttä jääkiekkovarustusta suositellaan.
Tervetuloa mukaan nauttimaan jääkiekosta!

Lisätietoja harrastekiekosta:

Tomi Korhonen
Harrastekiekkovastaava
JYP Juniorit ry
tomi.korhonen@jypjuniorit.fi
040 579 4876