Vielä ehtii mukaan JYP Laukaa kiekkokouluun!
Julkaistu: 18.01.2023 13.08

Vielä ehtii mukaan JYP Laukaa kiekkokouluun!

Ilmoittautuminen JYP Juniorit Laukaa kiekkokoulu kevät 2023

JYP Laukaa kiekkokoulu ja järjestetään keväkaudella 2023 Peurungan Jäähallilla.

Kiekkokoulutoiminnassa haluamme tarjota jääkiekon ensiaskeleita ottaville lapsille hyviä harjoitusolosuhteita sekä lasta innostavaa ja kehittävää urheilutoimintaa heti JYP Junioreiden pelaajapolun alussa.

JYP Juniorit Laukaa kiekkokoulu on kevätkaudella 2023 suunnattu 2019-2013 syntyneille pojille ja tytöille, jotka haluavat oppia jääkiekon lajitaitoja hauskan ja innostavan toiminnan kautta.

Kiekkokoulu toteutetaan Jääkiekkoliiton Leijona-kiekkokoulu konseptilla, ja ohjaajat on koulutettu Leijona-kiekkokoulun ohjaajakoulutuksella.

JYP Juniorit Laukaa kiekkokoulu (4-9 -vuotiaille) ILMOITTAUDU KLIK!

Harjoitusajankohta keskiviikkoisin klo 17.00-18.00

Toimintamaksu 140€ / kevätkausi sisältää:

 • ohjatut jääharjoitukset
 • Kiekkokoulun harjoituspaidan
 • Junnukortti, jolla pääsy JYP Liigan kotiotteluihin
 • Pelisukat
 • Jäsenmaksun

  HUOM! Kiekkokoulun hinta ei sisällä vakuutusta eikä Jääkiekkoliiton pelipassia. Jokaisen tulee hankkia itse Jääkiekkoliiton pelipassi ja vakuutus Olympiakomiten Suomisport -järjestelmästä. Voimassa oleva pelipassi ja vakuutus on edellytys osallistumiselle. Jääkiekkoliiton järjestelmä ohjaa pelipassin ja vakuutuksen hankinnassa pelaajan iän perusteella. Kiekkokoululaisille oikea pelipassi ja vakuutus on KIEKKOKOULUREKISTERÖINTI (3€) seuraksi valitaan JYP Juniorit ry. Pelipassin ja vakuutuksen ostoon tästä linkistä https://info.suomisport.fi/lisätietoja pelipasseista ja vakuutuksista tästä linkistä JÄÄKIEKKOLIITTO pelipassi info KLIK. Ohjeet Suomisport tunnuksen luomiseen KLIK

  Saat vahvistuksen onnistuneesta ilmoittautumisesta sähköpostiisi, joten tarkistathan, että vanhemman tietojen kohdalla sähköpostisi on oikein kirjoitettu. Ilmoittautuminen on riskitön kokeilukerran jälkeen voit peruuttaa ilmoittautumisen, mikäli harrastus ei jatku.

  Kiekkokouluun osallistuvilla pelaajilla tulee olla vähimmäisvarustuksena kiekkokoulun harjoitustapahtumissa luistimet, jääkiekkomaila, pelihanskat tai hansikkaat, ristikollinen jääkiekkokypärä ja kaulasuoja. Täyttä jääkiekkovarustusta suositellaan kaikille pelaajille.

  Kiekkokoulun harjoitusaikoihin saattaa tulla kauden aikana muutoksia. Seura tiedottaa mahdollisista harjoitusaikataulujen muutoksista erikseen. Kiekkokoulu pelaajat lisätään seuramme sivuston Jopox palvelun pukukoppiin, jonka kautta tiedotamme toiminnasta lasten perheisiin.

  Ilmoittautumisten vastaanotto ja lisätiedot:

  Minna Maunonen
  Toimistosihteeri
  JYP Juniorit ry

  minna.maunonen@jypjuniorit.fi
  P. 040 743 4507