Tukea jääkiekon harrastamiseen

TUKEA JÄÄKIEKON HARRASTAMISEEN

Jotta jääkiekkoharrastamisen aloittaminen tai sen jatkaminen ei olisi kiinni perheen taloudellisesta tilanteesta, on vähävaraisille perheille tarjolla tukea lasten ja nuorten jääkiekkoharrastamisen kustannuksiin.


Jääkiekkoliiton tukihaku

Keväisin tukea voivat hakea vanhemmat pelaajat (ikäluokat U13, U14, U15, U16 ja U18) ja syksyisin nuoremmat (ikäluokat U9, U10, U11 ja U12). Jääkiekkoliiton tukihaku tapahtuu seuran kautta ja pelaajien perheitä informoidaan tukihaun ollessa ajankohtainen.

Tietoa Jääkiekkoliiton tukihausta liiton sivuilla: www.finhockey.fi/index.php/joukkueelle/tukea-harrastamiseen


Jyväskylän kaupungin harrastustuki / hanke vähävaraisten perheiden lasten ja nuorten liikunnan harrastuksen tukemiseksi vuonna 2020

Tuen tavoitteena on saada mahdollisimman monta vähävaraista lasta ja nuorta liikkumaan osana seurayhteisöä. Tuki on tarkoitettu jyväskyläläisille perheille ja 2005-2013 syntyneiden lasten harrastamisen tueksi ja se on haettavissa maaliskuuhun 2021 asti.

Tietoa kaupungin koordinoimasta tukihausta: https://www.jyvaskyla.fi/hankkeet/liikunta


JYP Juniorit Tuki ry avustukset

JYP Juniorit Tuki ry tukee JYP Junioreiden vähävaraisia harrastajia avustuksin. Haettavat avustukset koskevat JYP Junioreissa harrastavia tai harrastamaan aikovia lapsia ja nuoria. JYP Junioreiden perheillä on mahdollisuus hakea avustuksia vuosittain syyskauden aikana. Tarkemmasta hakuajasta informoidaan joukkueita erikseen ja nettisivuilla haun ollessa ajankohtainen. Hakemukset toimitetaan JYP Juniorit ry:lle ja varsinaiset avustuspäätökset käsittelee hakuajan jälkeen JYP Juniorit Tuki ry hallitus. Avustushaku on suunnattu kaikille junioreille kiekkokoulusta U18-junioreihin.


Jääkiekkoilijoiden Koulutus- ja Ammatinedistämissäätiön

OLYMPIA- JA A-MAAJOUKKUERAHASTO jakaa junioriavustuksia vähävaraisten perheiden jääkiekkoharrastukseen 80.000 €

Jääkiekkoilijoiden Koulutus- ja Ammatinedistämissäätiön alainen Olympia- ja A-maajoukkuerahasto tukee vähävaraisten perheiden jääkiekkoharrastusta.

Tukea voivat hakea perheet, joilla on työttömyyden, sairauksien, lasten runsaslukuisuuden tai muiden perheen toimeentuloon vaikuttavien syiden vuoksi vaikeuksia selvitä jääkiekkoharrastuksen kustannuksista. Ikäluokat, joille avustusta myönnetään ovat U9-U16. Tuki haetaan oman seuran kautta ja tukihaun ajankohdat ilmoitetaan seuran pelaajien perheisiin haun ollessa ajankohtainen.


Yhteyshenkilö ja lisätiedot:

Minna Maunonen

Toimistosihteeri

JYP Juniorit ry

P.040 743 4507

minna.maunonen@jypjuniorit.fi
   
Lisää uutisia
JYP Juniorit
«  Maaliskuu   »
Kategoriat