Tukea jääkiekon harrastamiseen

Tukea jääkiekon harrastamiseen

Jotta jääkiekkoharrastamisen aloittaminen tai sen jatkaminen ei olisi kiinni perheen taloudellisesta tilanteesta, on vähävaraisille perheille tarjolla tukea lasten ja nuorten jääkiekkoharrastamisen kustannuksiin.

Jääkiekkoliiton tukihaku

Keväisin tukea voivat hakea vanhemmat pelaajat (ikäluokat D, C ja B) ja syksyisin nuoremmat (ikäluokat E ja F). Jääkiekkoliiton tukihaku tapahtuu seuran kautta ja pelaajien perheitä informoidaan tukihaun ollessa ajankohtainen.

Tietoa Jääkiekkoliiton tukihausta liiton sivuilla: www.finhockey.fi/index.php/joukkueelle/tukea-harrastamiseen


JYP Juniorit Tuki ry avustukset

JYP Juniorit Tuki ry tukee JYP Junioreiden vähävaraisia harrastajia avustuksin. Haettavat avustukset koskevat JYP Junioreissa harrastavia tai harrastamaan aikovia lapsia ja nuoria. JYP Junioreiden perheillä on mahdollisuus hakea avustuksia vuosittain haku ajankohta marras-joulukuu ja tarkemmasta hakuajasta informoidaan joukkueita ja nettisivuilla haun ollessa ajankohtainen. Hakemukset toimitetaan JYP Juniorit ry:lle ja varsinaiset avustuspäätökset käsittelee hakuajan jälkeen JYP Juniorit Tuki ry hallitus. Avustushaku on suunnattu kaikille junioreille kiekkokoulusta B-junioreihin.


Jääkiekkoilijoiden Koulutus- ja Ammatinedistämissäätiön

OLYMPIA- JA A-MAAJOUKKUERAHASTO jakaa junioriavustuksia vähävaraisten perheiden jääkiekkoharrastukseen 80.000 €

Jääkiekkoilijoiden Koulutus- ja Ammatinedistämissäätiön alainen Olympia- ja A-maajoukkuerahasto tukee vähävaraisten perheiden jääkiekkoharrastusta.

Tukea voivat hakea perheet, joilla on työttömyyden, sairauksien, lasten runsaslukuisuuden tai muiden perheen toimeentuloon vaikuttavien syiden vuoksi vaikeuksia selvitä jääkiekkoharrastuksen kustannuksista. Ikäluokat, joille avustusta myönnetään ovat F, E, D ja C. Tuki haetaan oman seuran kautta ja tukihaun ajankohdat ilmoitetaan seuran pelaajien perheisiin haun ollessa ajankohtainen.


Yhteyshenkilö ja lisätiedot:

Minna Maunonen

Toimistosihteeri

JYP Juniorit ry

P.040 743 4507

minna.maunonen@jypjuniorit.fi
   
Lisää uutisia
JYP Juniorit
«  Huhtikuu   »
Ma Ti Ke To Pe La Su
12345
6789101112
13141516171819
20212223242526
27282930
 
Kategoriat