Julkaistu: 11.11.2020 00.00

JYP Juniorit Tuki ry tukihaku käynnissä

JYP Juniorit Tuki ry avustuksen haku käynnissä

JYP Juniorit Tuki ry tukee JYP Junioreiden vähävaraisia harrastajia avustuksin. Haettavat avustukset koskevat JYP Junioreissa harrastavia tai harrastamaan aikovia lapsia ja nuoria. JYP Junioreiden perheillä on mahdollisuus hakea avustuksia vuosittain. Varsinaiset avustuspäätökset käsittelemme hakuajan jälkeen JYP Juniorit Tuki ry hallitus. Avustushaku on suunnattu kaikille junioreille kiekkokoulusta U18-junioreihin.

Hakemus lähetetään alla olevan linkin takaa löytyvällä lomakkeella toimistosihteeri Minna Maunoselle22.11.2020 mennessä.

https://forms.office.com/Pages/ResponsePage.aspx?id=qzHds4P-m024SWyXSewlTrIalm4Gn-BDl9lQQT9STjdUQTNFSkcxMlhZWTVZMlpXNlZPMk9HQ085Wi4u

HUOM! Täytä lomake heti tai viimeistään 22.11 mennessä! Hakuajan umpeuduttua tulleita hakemuksia emme käsittele.

Hakemuslomake on luottamuksellinen asiakirja. Lomake on vain hakemuksen esittelijöiden (toiminnanjohtaja ja toimistosihteeri) sekä JYP Juniorit Tuki ry:n avustuspäätöksen tekevän henkilöiden käytettävissä ja nähtävänä.

Myönteisestä tukipäätöksestä ilmoitetaan hakijan huoltajalle henkilökohtaisesti.

Myönteisen tukipäätöksen saava pelaaja voi saada tukea JYP Junioreissa harrastamiseen. Tuki ei siirry pelaajan mukana, mikäli pelaaja lopettaa JYP Junioreissa.


Hakemuksien lomakkeiden vastaanotto ja lisätiedot:

Minna Maunonen

Toimistosihteeri

JYP Juniorit ry

minna.maunonen@jypjuniorit.fi

P.040 743 4507