100-vuotisjuhlakauden kunniaksi luistelu- ja kiekkokoulut 100€ - Ilmoittaudu mukaan!
JYP JunioritJulkaistu: 24.08.2023 09.02

100-vuotisjuhlakauden kunniaksi luistelu- ja kiekkokoulut 100€ - Ilmoittaudu mukaan!


JYP juhlii kaudella 2023-2024 satavuotiasta seurataivalta, jonka kunniaksi toivotamme kaikki innokkaat harrastajat JYP Junioreiden luistelu- ja kiekkokouluihin juhlavaan 100€ kausihintaan.

Luistelu- ja kiekkokoulut pyörähtävät käyntiin lokakuussa. Kausi kattaa noin 20 harjoituskertaa lokakuusta maaliskuuhun.

Kiekkokoulussa harjoitellaan luistelun perustaitoja sekä jääkiekon lajitaitoja leikkien, pelien ja mukaansatempaavien aktiviteettien kautta. Kiekkokoulut on suunnattu 3-9-vuotiaille lapsille, ja myös vanhemmilla on mahdollisuus päästä jäälle yhdessä lapsen kanssa aikuinen/lapsi -ryhmässä. Kiekkokouluryhmiä on tarjolla sekä Laukaassa että Jyväskylässä.

Tänä syksynä JYP Juniorit järjestää ensimmäisen kerran luistelukoulun. Luistelukouluun ovat tervetulleita kaikki 3-9-vuotiaat lapset taitotasosta riippumatta. Tunneilla harjoitellaan luistelun perustaitoja hauskan ja innostavan toiminnan kautta. Mukaan tarvitsee vain kypärän ja luistimet. Luistimien ei tarvitse olla hokkarit, eikä tuntisisältöön kuulu jääkiekon lajitaidot. Luistelukoulu on oiva polku myös kiekon puolelle, mutta ennen kaikkea mahtava paikka kartuttaa liikunnan intoa itsessään.

Harjoitukset järjestetään Jyväskylässä LähiTapiola Areenalla sunnuntaiaamupäivisin. Laukaassa kiekkokoulua on tarjolla Vepe Center Peurungassa keskiviikkoiltaisin. Tarkemmat harjoitteluajat tiedotetaan ilmoittautuneille erikseen.

Kiekko- ja luistelukoululaisten kausimaksuun kuuluu JYP Junnukortti, joka oikeuttaa sisäänpääsyyn JYP Liigan kotiotteluihin.


Lisätietoa ja ilmoittautumislinkit luistelu- ja kiekkokouluryhmiimme:

AIKUINEN/LAPSI -RYHMÄ JYVÄSKYLÄ

LUISTELUKOULU JYVÄSKYLÄ

KIEKKOKOULU IMMOSET (3-5v., JYVÄSKYLÄ)

KIEKKOKOULU HYTÖSET (5-9v., JYVÄSKYLÄ)

AIKUINEN/LAPSI -RYHMÄ LAUKAA

KIEKKOKOULU LAUKAA


Nähdään hallilla!