Toni Laviasta seuran uusi Junioripäällikkö
Julkaistu: 02.05.2024 11.39

Toni Laviasta seuran uusi Junioripäällikkö

Toni Lavia on aloittanut JYP Junioreiden junioripäällikkönä 1.5. alkaen. Sopimus kattaa kauden 2024-2025. Toni on toiminut kuluneet kolme kautta Jyvässeudun taitovalmentajana.

Toni vastaa junioripäällikkönä nuorempien ikäluokkien valmennuksen kehittämisestä sekä kokonaisvaltaisen urheilulinjauksen toteutumisesta.

Toni toimii myös JYP Junioreiden Kunnioita Peliä -vastaavana. Kunnioita Peliä -vastaava toimii linkkinä seuran ja jääkiekkoliiton välillä ja auttaa toiminnallaan ennaltaehkäisemään kiusaamista, häirintää ja kaikkea epäasiallista käytöstä. Kaikki seuran omat toimijat ja harrastajat voivat olla matalalla kynnyksellä yhteydessä Kunnioita Peliä -vastaavaan.


"Olen kiitollinen seuralle mahdollisuudesta jatkaa unelman parissa. Olen toiminut JYP Junioreissa eri tehtävissä jo kahdeksan vuoden ajan. Tällä kokemuksella uskon, että uuden toimenkuvani kautta pystyn vaikuttamaan seuralle tärkeisiin asioihin, kuten valmennuslinjauksen muokkaaminseen ja yhteisöllisyyden vahvistamiseen", Toni kommentoi.


Yhteystiedot:

Toni Lavia

050 554 0311

toni.lavia@jypjuniorit.fi


JYP Juniorit ovat iloisia saadessaan jatkaa työntekoa Tonin kanssa!