Luistelu- ja kiekkokoulujen kevätkausi 79€ - Ilmoittaudu mukaan!
Julkaistu: 24.08.2023 09.02

Luistelu- ja kiekkokoulujen kevätkausi 79€ - Ilmoittaudu mukaan!


JYP juhlii kaudella 2023-2024 satavuotiasta seurataivalta, jonka kunniaksi toivotamme kaikki innokkaat harrastajat JYP Junioreiden luistelu- ja kiekkokouluihin juhlavaan kausihintaan.

Luistelu- ja kiekkokoulut ovat pyörineet lokakuusta saakka, mutta kevääksi mukaan mahtuu vielä innokkaita uusia harrastajia! Kausi kattaa noin 10 harjoituskertaa tammikuusta maaliskuuhun. Mikäli mukaan ilmoittautuu joulukuun aikana, voi käydä veloituksetta myös ryhmän jäljellä olevilla syyskerroilla.

Kiekkokoulussa harjoitellaan luistelun perustaitoja sekä jääkiekon lajitaitoja leikkien, pelien ja mukaansatempaavien aktiviteettien kautta. Kiekkokoulut on suunnattu 3-9-vuotiaille lapsille, ja myös vanhemmilla on mahdollisuus päästä jäälle yhdessä lapsen kanssa aikuinen/lapsi -ryhmässä. Kiekkokouluryhmiä on tarjolla sekä Laukaassa että Jyväskylässä.

Tänä syksynä JYP Juniorit järjestää ensimmäisen kerran luistelukoulun. Luistelukouluun ovat tervetulleita kaikki 3-9-vuotiaat lapset taitotasosta riippumatta. Tunneilla harjoitellaan luistelun perustaitoja hauskan ja innostavan toiminnan kautta. Mukaan tarvitsee vain kypärän ja luistimet. Luistimien ei tarvitse olla hokkarit, eikä tuntisisältöön kuulu jääkiekon lajitaidot. Luistelukoulu on oiva polku myös kiekon puolelle, mutta ennen kaikkea mahtava paikka kartuttaa liikunnan intoa itsessään.

Harjoitukset järjestetään Jyväskylässä LähiTapiola Areenalla sunnuntaiaamupäivisin. Laukaassa kiekkokoulua on tarjolla Vepe Center Peurungassa keskiviikkoiltaisin. Tarkemmat harjoitteluajat tiedotetaan ilmoittautuneille erikseen.

Kiekko- ja luistelukoululaisten kausimaksuun kuuluu JYP Junnukortti, joka oikeuttaa sisäänpääsyyn JYP Liigan kotiotteluihin.


Lisätietoa ja ilmoittautumislinkit luistelu- ja kiekkokouluryhmiimme:

AIKUINEN/LAPSI -RYHMÄ JYVÄSKYLÄ (su klo 11-12)

LUISTELUKOULU JYVÄSKYLÄ (su klo 12-13)

KIEKKOKOULU IMMOSET (3-5v., JYVÄSKYLÄ) (su klo 11-12)

KIEKKOKOULU HYTÖSET (5-9v., JYVÄSKYLÄ) (su klo 10-11)

AIKUINEN/LAPSI -RYHMÄ LAUKAA (ke klo 17-18)

KIEKKOKOULU LAUKAA (ke klo 17-18)


Nähdään hallilla!