Seuran syyskuu pähkinänkuoressa: sarjakauden aloitus, Pohjola-leiri ja tärppejä syksyyn
Julkaistu: 03.10.2023 12.15

Seuran syyskuu pähkinänkuoressa: sarjakauden aloitus, Pohjola-leiri ja tärppejä syksyyn

Syyskuussa on riittänyt toimintaa, kun kaikkien ikäluokkien sarjaottelut starttasivat! Seuramme joukkueet ovat ehtineet jo kuluttaa maanteitä pelimatkoilla sekä kohdata vastustajia kotikaukaloissa.

Jokaisen joukkueemme otteluihin on vapaa pääsy, tervetuloa seuraamaan! Jaamme Instagramissamme joukkueiden päivityksiä ja otteluaikatauluja, joten sieltä kannattaa seurailla, milloin missäkin pelaillaan.


Myös liigakausi on alkanut, ja sitä myöten JYPin 100-vuotisjuhlakausi. Seuramme pelaajat pääsevät maksutta JYPin kotiotteluihin junnukausikortilla, ja kannustus on raikanut hallilla jokaisessa ottelussa. Lisäksi jokaisen kotiottelun alussa seuramme U8-10-ikäluokista jäälle pääsee yksi lipunviejä, joka saa luistella kunniakierroksen jäällä Lähitapiola-lippua heiluttaen.

4.10. alkaen myös ensimmäisellä erätauolla on nähtävissä tiukkaa kamppailua, kun samat ikäluokat pelaavat toisiaan vastaan erätaukoesiintymisessä. Tätä et halua missata!


Jääkiekkoliiton Pohjola-leiri järjestettiin Vierumäellä 26.9.-1.10. Pohjola-leirille valittiin JYP Junioreista seitsemän vuonna 2008 syntynyttä pelaajaa:

  • Tomas Vertala
  • Topias Tikka
  • Sisu Somerla
  • Elias Sabour
  • Eemil Saari
  • Aarni Riihimäki
  • Ville Hautamäki

Lisäksi leirin Sinuhet-joukkueen valmentajana toimi U16-joukkueen vastuuvalmentaja Tuomas Blomqvist.

Leirin päätteeksi nimettiin ensimmäiset pelaajavalinnat U16-maajoukkueeseen. Seurastamme joukkueeseen valittiin Sisu Somerla ja Eemil Saari. JYP Juniorit onnittelee!


Myös seuran tukihaut ovat olleet ajankohtaisia syyskuussa. Jääkiekkoliiton tukihaku U8-12-ikäluokille on auki perheille 4.10. saakka. Lisäksi käynnissä on seuran sisaralennushaku, joka on auki 15.10. saakka. Ohjeet molempiin tukihakuihin on toimitettu joukkueille jopoxin kautta.

Kauden ensimmäinen kuukauden juniori palkittiin 4.10. JYP-Ässät -ottelun yhteydessä, ja hän on U15-joukkueen Niklas Nieminen! Valmennus perusteli Niklaksen valintaa syyskuun junioriksi kertoen, että Nikke johtaa esimerkillään niin kaukalossa kuin sen ulkopuolellakin, omaa hyvän työmoraalin ja on ottanut kehitysaskeleita lyhyessä ajassa.


Tärppejä lokakuulle!

Tällä viikolla 2.-8.10. vietetään koko Suomessa tyttökiekkoviikkoa! JYP Juniorit järjestävät kaikille innokkaille tytöille kaksi avointa harjoitustapahtumaa, jossa pääsee tutustumaan toimintaamme:

  • Torstai 5.10. klo 17 oheiset, klo 18-19 Tyttöjen joukkueen jääharjoitukset (alle 14-vuotiaille)
  • Sunnuntai 8.10. klo 12-13 tyttökiekon tutustumisjää (ikärajaton)

Molemmat harjoitukset Hippoksen harjoitusjäähallissa. Lue lisää TÄÄLTÄ!


Syyslomaviikolla 16.-20.10. järjestetään JYP Junioreiden Myrskyn syyslomaleiri. Leiri on suunnattu 6-12-vuotiaille innokkaille kiekkoilijoille. Ei taitotasovaatimusta!

Leirin ilmoittautuminen on auki 8.10. saakka, ilmoittauduthan siis pian! Lisätietoja, leirisisältöä ja ilmoittautumisen löydät TÄÄLTÄ!


Myös seuran luistelu- ja kiekkokouluihin mahtuu vielä innokkaita lapsia mukaan! Luistelu- ja kiekkokoulut on suunnattu 3-9-vuotiaille lapsille, ja ryhmiä löytyy runsaasti erilaisiin oppimisvaiheisiin. Harjoitukset Jyväskylän Lähitapiola Areenalla sunnuntaiaamupäivisin ja Laukaan Vepe Center Peurungassa keskiviikkoisin. Lue lisää ja ilmoittaudu mukaan TÄÄLLÄ!


Oikein hyvää lokakuuta - nähdään halleilla!