Seuran lokakuu pähkinänkuoressa: luistelu- ja kiekkokoulujen startti, Hippoliiga, seuravalokuvaukset
Julkaistu: 01.11.2023 14.39

Seuran lokakuu pähkinänkuoressa: luistelu- ja kiekkokoulujen startti, Hippoliiga, seuravalokuvaukset

Lokakuun vaihtuessa marraskuuksi on hyvä aika muistella, mitä kaikkea JYP Junioreiden lokakuuhun kuuluikaan.


Lokakuun ensimmäisenä viikonloppuna starttasi vihdoin luistelu- ja kiekkokoulukausi Jyväskylässä, sekä heti seuraavana keskiviikkona Laukaassa! Seuramme luistelu- ja kiekkokouluryhmissä harrastaa yhteensä 116 innokasta lasta. Mukaan mahtuu edelleen! Juhlakausihintainen 100€ kausimaksu sisältää noin 20 harjoituskertaa maaliskuulle saakka, kiekkokoulupelipaidan sekä kausikortin JYPin kotiotteluihin. Nyt jos koskaan kannattaa aloittaa luisteluharrastus, sillä pian uusia taitoja pääsee hyödyntämään myös ulkojäillä!

Lisätietoa kiekko- ja luistelukouluistamme täällä.


Myös kortteli-ikäluokkiemme eli U8-10 sekä Tyttöjen oma sarja Hippoliiga alkoi lokakuussa. Hippoliiga on yhteistyössä OP Keski-Suomen kanssa järjestetty ottelusarja, johon osallistuu Jyväskylästä ja sen lähiseudulta yhteensä kahdeksan joukkuetta ikäluokkaa kohti.

Seuraavan kerran Hippoliigaa pelataan jo tulevana lauantaina 4.11. Buugilla. Otteluita luvassa läpi päivän klo 9-19, tervetuloa mukaan seuraamaan!


Virallista tyttökiekkoviikkoa vietettiin koko Suomessa 2.-8.10. JYP Junioreissa viikkoa vietettiin kahden GHD (Girls' Hockey Day) -tapahtuman voimin. Torstaina 5.10. Tyttöjen joukkue avasi ovensa kaikille tyttökiekosta innostuneille kokeilijoille, ja sunnuntaina 8.10. vietettiin virallista GHD-tyttökiekon rekrytointitapahtumaa Hippoksen Harjoitusjäähallilla.

Myös marraskuussa on tulossa kaikille avoin mahdollisuus tyttökiekkoiluun, kun ensimmäinen tyttökiekkokerho järjestetään Hippoksen Harjoitusjäähallilla lauantaina 18.11. klo 10-11. Mukaan ovat tervetulleita kaikenikäiset lapset. Lisätietoa luvassa lähempänä päivää, kannattaa siis pistää Instagramimme @jypjuniorit seurantaan.


Lähitapiola Areenan A-käytävällä riitti vilinää kuun kolmena iltana, kun seuran jokainen joukkue kävi vuorollaan joukkuekuvauksissa. Pelaaja- ja joukkuekuvat tulevat näkyviin seuran nettisivuille loppuvuoden aikana.


Joka kuussa JYPin liigaottelun yhteydessä palkitaan kuukauden juniori. Lokakuun kuukauden juniorina palkittiin KESKIMAA Harrasta Kiekkoa -ryhmän Roni Ratilainen! Valmennus perusteli valintaa seuraavasti: ”Roni on kaikki huomioonottava tiimipelaaja, joka tuo positiivisuudellaan iloa koko joukkueelle. Harrastekiekossa tärkeintä on hauskuus, ja se välittyy Ronista jokaisissa treeneissä.”

Lokakuun kuukauden juniori palkitaan torstain 2.11. JYP-Sport-ottelun yhteydessä, tervetuloa seuraamaan!


Lumentäyteistä marraskuun alkua kaikille, nähdään halleilla - ja pian myös ulkojäillä!