Seuran joulukuu pähkinänkuoressa: kausijulkaisut, joulukalenteri, U9-U16-tukihaku 18.12.-15.1.
JYP JunioritJulkaistu: 08.01.2024 13.03

Seuran joulukuu pähkinänkuoressa: kausijulkaisut, joulukalenteri, U9-U16-tukihaku 18.12.-15.1.

Mukavaa alkanutta vuotta kaikille!

Vuosi on lähtenyt liikkeelle kovien pakkasten saattelemana. Myös joulukuu tarjoili upeita talvisäitä, yhdessäoloa ja joulutunnelmaa - sekä ansaitun jouluvapaan lisäksi myös paljon muuta.


Seuramme kausijulkaisut saapuivat painosta joulukuussa, ja ne on olleet jaossa joukkueille, sekä lisäksi niitä löytyy myös useilta harjoituspaikoiltamme ja toimistolta. Kausijulkaisu pitää sisällään kaikki kauden 23-24 joukkueet sekä esittelyjä eri seuratoimijoistamme. Nappaa omasi!


Olympia- ja A-maajoukkuerahasto jakaa junioriavustuksia U9-U16-ikäluokille. Hakuaika alkoi 18.12.23 ja päättyy 15.1.24. Tukea voivat saada perheet, joilla on työttömyyden, sairauksien, lasten runsaslukuisuuden tai muiden perheen toimeentuloon vaikuttavien syiden vuoksi vaikeuksia selvitä jääkiekkoharrastuksen kustannuksista keväällä 2024.

Lisätietoja voit lukea joulukuussa julkaistusta uutisestamme TÄÄLTÄ.


Läpi joulukuun seuramme Instagram-tilillä julkaistiin joulukalenteria, joka esitteli luukku kerrallaan seuran jokaisen joukkueen sekä harrasteryhmän, sekä myös muuta seuran toimintaa. Mikäli et vielä seuraa tiliämme tai haluat tutustua toimintaamme kätevästi kerralla, käy ottamassa @jypjuniorit haltuun Instagramissa! Joukkuepäivityksistä löydät myös joukkueiden some-tilit, jotka kannattaa myös ehdottomasti pistää seurantaan.


JYPin kotiottelussa KalPaa vastaan 5.1. palkittiin joulukuun juniorina U12-joukkueen Aarni Kautto! Valmennus kuvailee valintaa seuraavanlaisesti: Aarni on pelaaja, joka toimii esimerkillisesti jäällä, oheisharjoituksissa sekä pelireissuissa yhdessä joukkueen kanssa. Aarni ottaa joukkuekaverinsa aina huomioon ja yrittää parhaansa loppuun asti ollen esimerkillinen jääkiekkoilija.

Loppuun vielä menovinkki tammikuulle! U16-joukkueemme järjestää lauantaina 20.1. hyväntekeväisyysottelun yhdessä Sairaala Novan säätiön kanssa. Nyt on hyvä hetki kaivaa kotoa ylimääräiset pehmonallet mukaan, sillä ensimmäisen kotimaalin kohdalla pehmolelut saa heittää jäälle! Nallet lahjoitetaan Sairaala Novan lapsipotilaiden viihtyvyyteen joukkueen kapteeniston toimesta ottelun jälkeen.

Lisäksi ottelun yhteydessä järjestetään varustetori. Voit lahjoittaa nurkissa pyörivät vanhat jääkiekkovarusteet, ja vastaavasti tulla tekemään varustelöytöjä.

U16 JYP-HPK Harjoitusjäähallilla (hh1) lauantaina 20.1. klo 15 alkaen. Lisätietoja tapahtumasta luvassa joukkueen Instagram-tilillä @jyp_u16_08.

Joukkue haastaa kaikki seuramme juniorit mukaan tekemään hyvää!